Dyrene i Hakkebakkeskoven – Esbjerg børne- og ungdomsteater

Wooow for en aften!

Som du måske husker, var jeg for et par uger siden forbi Esbjerg børne- og ungdomsteater til et sneak peek på deres kommende forestilling Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Flere har siden mit sidste indlæg spurgt ind til fx. “Er mit barn gammelt nok til at se teaterstykkerne ?”  - JA! Alle forestillinger vi har set fra Esbjerg børne- og ungdomsteater har været for alle aldre :) Der er både spænding, hygge og uhygge… alt det, der skal være i et teaterstykke.

Bjørnenugen i bad - i Dyrene fra Hakkebakkeskoven / Billede af ByAnnette.dk

I går aftes, løb generalprøven så over scenen – og vi sad med på forreste række :) Det hele foregik uden tvivl med en lille klump i halsen… For første gang sidder jeg der på rækkerne – med et helt andet syn på de kære unge mennesker der er på scenen… Jeg har set deres smil, deres sammenhold… og den forældre opbakning der er bag denne forestilling !
Det sætter uden tvivl også mine forventninger og barrieren for forestillingen højt – men jeg ved de kan tåle det ;)   De her børn og unge har knoklet i timevis med prøver, kostumer og det hele – i længe!

Vi har jo før prøvet forskellige forestillinger, både her i teaterhuset da vi så Folk og røvere i Kardemommeby og senest, da vi i sommers så Junglebogen i Nørreskoven.

Denne aften var endnu en god oplevelse – børnene lever sig meget ind i deres roller og de giver den gas med sjove detaljer og krummelurer i stykket. Bagermester og bagersvend i teaterhuset Esbjerg / Billedet fra ByAnnette.dk
Noget, der hurtigt fangede øjet og øret var, at der i dette stykke er en hel de forskellige sange :) Det er simpelthen hyggeligt ! Jeg synes det giver teaterstykket en god detalje af personlighed – og især fordi dette stykke er børn og unge :)

Selve historien om Dyrene i Hakkebakkeskoven handler om de 3 gode regler :

 1. Alle dyrene i skoven skal være venner
 2. INGEN må spise hinanden
 3. Den, der ikke selv vil finde føde får ingenting – man må ikke stjæle mad

Nogle af figurerne i historien har det klart nemmere med reglerne end andre ;) Og jeg er simpelthen nødt til at sige den ræv, der er med i historien – for søren jeg håber du har fået fingrene i billetter!! Hun er uden tvivl en fed profil til den rolle… bagermanden, uglen, musene, bjørnene og alle de andre skønne skuespillere er et sammesurium af teateri der går lige i hjertet.
Den synergi du vil se i sådan en optræden – der udelukkende spilles af børn og unge mennesker er fantastisk :)   og du kan se, mærke og høre, hvordan de spiller sammen.Ræven hjælper med at lede.... / Billede fra ByAnnette.dk

Ja… for jeg håber, du fik fingrene i billetter, da jeg fortalte om forestillingen sidst? – for nu er der UDSOLGT! :( Det betyder, alle 10 forestillinger nu er helt booket.. børn og unge på scenen glæder sig til at vise deres hårde arbejde frem… og som gæst, skal du læne dig tilbage og lade dig underholde.
…. Og hvis du er lige så trist over den besked som jeg, så hold godt øje – for næste plan og forestilling er Aladdin, i det store telt i Nørreskoven.
….. så nåede du ikke billetter til Dyrene i Hakkebakkeskoven – så følg godt med næste gang ;) Alle de gode skuespillere fra Teaterhuset i Esbjerg //Billede af ByAnnette.dk

Dette indlæg er markeret sponsoreret, da vi blev inviteret til generalprøven :) Men et hvert ord, oplevelse og billede er mit. Vi har desuden ikke modtaget betaling for vores deltagelse – vi deltog, fordi vi synes det er det hyggeligste sted at komme

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook //Instragram //Bloglovin

3 tanker om "Dyrene i Hakkebakkeskoven – Esbjerg børne- og ungdomsteater"

  • Hej Lone

   Hvor er jeg glad for at høre, at du nåede at få fingrene i billetter :) De røg godt nok hurtigt denne gang. Du har absolut noget at glæde dig til – de kære børn og unge gør det så godt.

   God fornøjelse!

   Hilsen Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>