Besøge Island – en hel uge uden at se…

Lensball - Iceland - ByAnnette.dk

Jep… det har vi lige formået – måske vi slet ikke er så meget turister som vi egentlig troede, da vi slængede os ved Gulfoss, Silfra og Geysir i den “næsten turistede version”  ? :)

Vi har i hvert fald lige formået at besøge Island i en hel uge – uden at være i hverken Den blå lagune eller Reykjavik by :)   På sin vis, fordi vi har brugt en del ekstra tid i snestorme, besøgt andre varme kilder (med LANGT færre mennesker) og ikke mindst, så handlede denne tur til Island for os om, at se den vestlige del :)
Det er lykkedes ♥️

Jeg synes simpelthen den natur, oplevelser og skiftende vejrforhold man konstant ! bliver mødt af på Island er en fed oplevelse – du kan vitterlig bevæge dig fra en varm, termisk kilde til størknet lava på under 2 timer.
Eller for den sags skyld tage turen fra vulkankrateret til en aktiv gletsjer på samme tid… det er da både fascinerende og spændende når landet “kun” er 103.000 kvm stor.
De lokale har på en måde accepteret, det hele bare skifter og rådet “Kan du ikke lide vejret på Island – så hold ind til siden og vent 5 min.. så er det sikkert skiftet” må siges at holde stik.

Vinterferien på Island i år har uden tvivl været formet af sne – masser af sne, snestorme og gentagende forsinkelser på grund af begge dele. Vi har måtte grave bilen fri et par gange ;) Men hold nu op, vi har også nydt det… den der “tvungen” aften, hvor internettet driller – kortspillet er fundet frem og man bare HYGGER. DET kan Island ♥️

- Skal man besøge Island i februar, hvor der er chance for snestorme? - JA!

- Er det kampen værd med vejrguderne? - JA! Men lej for søren en bil efter forholdene

- Er det dyrt at være turist på Island? - Både og.. du kan sagtens leje hytter med eget køkken og lave en del mad selv, øen er fyldt godt op med “bonus” butikker, der er velassorteret supermarkeder, og de fleste overnatninger (for 4 personer)  koster fra 1.000 kr og op i egen hytte/med køkken.
… og inden du falder bagover om vilde historier om dyre peberfrugter og agurker – så husk, alt på Island er kilopriser :) OG! De har fredag + lørdag 50% rabat på bland-selv slik ;)
IMG_2467

Den rå natur, friheden og det skiftende terræn er blandt mine favoritter på Island – og så er befolkningen sgu enorm flinke og hjælpsomme… når du bare ikke er de der dumme turister, der sidder i grøften,, omgivet af en meter sne.. i en ford KA
- så triller de rundt, klapper sig på lårene og S K R A L D griner ;)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook //Instragram //Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>