Folk og Røvere i Kardemommeby – Teaterstykke

Vi er så heldige for Laura – og hendes veninde Laura har fødselsdag relativt tæt og går i samme klasse – derfor har pigerne sidste par år holdt fødselsdag sammen.
I år ingen undtagelse og det løb af stablen i går… det var bare en dejlig anderledes fødselsdagsfest for 10 piger :)

Laura A (veninden) og hendes familie er nemlig godt engageret i Esbjerg Børne- og ungdomsteater og forslog derfor, vi inviterede klassens piger til teaterforstillingen “Folk og røvere i Kardemommeby” – det var helt perfekt!

Alle pigerne nød forstillingen – de fleste glemte faktisk helt at klappe fordi de var så opslugte af forestillingen.
Børnene der optrådte var allesammen super dygtige – de var engageret, professionelle og lavede en forstilling der var fortryllende… man glemte tid og sted i deres sang, fortællinger og samspil :)  Og med både røvere, kardemommefest, sang og stædige æsler, er der rigeligt at holde øje med for både store og små.

Alt i alt en SUPER god oplevelse, og som familie er jeg helt sikker på, vi kigger forbi Teaterhuset til mange flere forestillinger i fremtiden.
(Man skal dog være lidt hurtig da billetterne bliver lynhurtigt udsolgt) 

Lidt billeder fra forestillingen – og et enkelt af den kagemand Laura og Laura fik ;) Lysene kunne vidst ikke være mere passende til 2 x 11 år

byannette_0003(2)byannette_0002(4)byannette_0004(3)byannette_0001(7)Har du haft børnene med i teatret nogensinde?  og hvad sagde de til det?

Jeg var faktisk utrolig overrasket over, hvor positive alle pigerne var for forestillingen – men med tanken om, hvor meget “skærmunderholdning” der foregår i dag har et rigtigt teaterstykke været et godt afbræk.

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

2 tanker om "Folk og Røvere i Kardemommeby – Teaterstykke"

  1. Pingback: Sneak peek - Dyrene i Hakkebakkeskoven - Esbjerg Børne- og ungdomsteater | byAnnette.dk - Personlig blog

  2. Pingback: Dyrene i Hakkebakkeskoven - Esbjerg børne- og ungdomsteater | byAnnette.dk - Personlig blog

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>