Verden fra den anden vinkel

Jeg er blevet forelsket… sådan – hovedløst, det kriller i maven og øjnene hele tiden flakker søgende rundt – forelsket :)
Sagen er den, at jeg i julegave af min fantastiske mand fik ikke mindre end 3 fotokugler (også kaldet lensball) og selvom jeg til tider slææææber den mindste med rundt i kamera tasken, så synes jeg det har været krævende at finde den rette kombination, hvor kuglens effekt har fået rigtig lov at vise dens værd.

MEN! Hold nu op den effekt fotokuglen giver vokser på en :) Kærligheden til det, at slappe af med et kamera i hånden er bestemt ikke blevet mindre, selvom der er vokset en hel ny dimension på det. Det er sgu kærlighed… ægte kærlighed ♥️

Nu fik jeg (endelig) muligheden for, at skyde et af de billeder der havde rumsteret lidt i baghovedet – eftersom jeg er bosat i Esbjerg, er de 4 hvide mænd et varetegn man ikke kommer udenom.. Deres prangende placering ved vandkanten, mens de uden tøven stirre ud i det blå.
Det er som sådan ikke skulpturernes placering eller størrelse der har været en udfordring – men alle turisterne ;) for jeg ville så gerne have et fedt skud med fotokuglen med alle 4 mænd i uden mennesker på.
DET LYKKEDES! På en blæsende, iskold eftermiddag – hvor ikke mange andre var dumme nok til at gå udenfor en dør ;)

Disse billeder er 100% uredigeret – og taget inden for meget kort tid.
Hvad synes du?  Har du tænkt over, hvor lidt der faktisk skal til, for at forandre hele vinklen på verden? :) .. hvordan en detalje helt kan forandre en vinkel – eller her en skulptur til kunst i et billede.

De hvide maend / Billede af ByAnnette.dk

 

Disse 2 billeder er 100% identiske – jeg har blot drejet billede nr. 2 180grader

Jeg er personlig vildt imponeret over, hvor forskellige de er – og hvor meget anderledes det ser ud i forhold til billedet ovenover.

Drejet - De hvide maend / / Billede af ByAnnette.dk Drejet - Mændende ved havet  / Billede af ByAnnette.dk

 

Hvis du har lyst, kan du oftere se inspiration til billeder med glaskuglen på min Instagramprofil – ByAnnette.dk

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook //Instragram //Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>