Om bloggen…

Bag om “byAnnette.dk”

Jeg hedder Annette – hvilket nok ikke er den store overraskelse :)
Sammen med min søde mand og 2 piger, bor vi i det vestjyske. Jeg mor til 2 skønne piger – Laura fra april 04 og Naja fra sept. 09

For nyligt blev jeg præsenteret for ordsproget “Gør som du plejer.. og accepter, at du opnår det, du plejer ~ Prøv noget nyt og opnå nye højder”  - det vil jeg gøre mit, for at tage med mig i livet og forhåbentligt, tage flere chancer, udfordringer og oplevelser med på min vej.

Jeg lever til dagligt af at drive en større webshop, hvor vi sælger børnetøj, tilbehør til børn og legetøj og sammen med alle mine fantastiske kollegaer får vi hver dag nye indspark til at kunne blive klogere, bedre, hurtigere og ikke mindst sjovere.
Det, at drive en stor webshop – sidde i chefstolen når det kræves og styre en forretning der er i rivende udvikling giver mig en hel masse udfordringer i hverdagen.
Men sammen med det store ansvar også en hel masse oplevelser og forbedringer ved mig selv.
Der er heller ingen tvivl om, jeg lære hver eneste dag – og det er det, jeg elsker aller mest ved mit arbejde.

Personligt elsker jeg at opleve verden med min familie – vi har besøgt mange sjove, anderledes og flotte dele af verden.
Vi er på ingen måde færdige med at rejse – og jeg synes det er en oplevelse, hver eneste gang vi booker nye flybilletter, og lader os få gode oplevelser som familie.
Bloggen handler i den grad om vores ferier og rejser – de ting man kan opleve rundt om i verden er med til at forme den fremtid vores børn og kommende generationer skal vokse op i.
Jeg vil gerne vise mine børn, hvordan verden kan se ud – på godt og ondt.

Jeg håber, at alle jer der læser med også vil dele jeres meninger, holdninger og tanker med mig her på bloggen.

Du kan ALTID fange mig på mailen info@byAnnette.dk  - uanset om det er ris, ros, spørgsmål eller forslag til bloggen.

Du kan følge bloggen på Instagram – hvor jeg deler billeder fra både hverdagen og ferier.
Eller Facebook - Her, finder du oftest links til seneste indlæg, og billedkollager fra især ferier og inspiration til ferier.
Dette er mine 2 foretrukne medier :)

Hilsen
Annette

 

 

 

 

 

 

 

Et hvert billede og ord brugt på bloggen er mine – skulle du have brug for, at henvise til et af billederne eller citere mig forventes det, du henviser til bloggen med et direkte link og fortælling om, at billedet/citatet er herfra.
Desuden har jeg copyright på alt på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>