Kom med i skoven! – Der finder du Junglebogen!

Det er den tid på året… du kan dufte det i luften – Det er helt sikkert :) Især hvis du kommer tæt nok på Nørreskoven i Esbjerg, for der står popcornmaskinen. Nørreskoven kalder igen med underholdning, et godt grin, fordybelse i det levende teaterstykke som kun Esbjerg Børne- og ungdomsteater gruppen kan præsentere. Vi er endnu engang blevet inviteret forbi til forpræmieren til det nyeste stykke: Junglebogen IMG_0485Selvom det her er vores 3 tur til deres forestillinger, så er følelsen i maven lige magisk :) Den energi, kærlighed til teatret og indlevelse de kære skuespillere har, er decideret smittende på den mest positive måde der findes. Jeg vil endda gå så langt at sige, man snyder sig selv for en F A N T A S T I S K oplevelse, hvis man ikke kommer forbi Nørreskoven til teater underholdning. Selve forestillingen spilles ikke ret mange gange (synes jeg – for jeg kunne se dem alle, og elske det hver gang) og der ER begrænset antal billetter, så bestil din billet her JunglebogenDenne gang handler historien om Mowgli´s finurlige og kreative tilgang til verdenen mellem mennesker og dyr – og ikke mindst, de frække abers fest, er et hit hos det unge menneske :)  Mowgli spilles af den unge fyr, Christian – og hold da op han kan leve sig ind i rollen, uanset om han skal være tankefuld med ulvene, danse som en vild banan med aberne – eller kæmpe mod den onde Shere Kahn, så bære han rollen flot. Hele forestillingen handler naturligvis om denne lille menneskedreng, der bliver efterladt i skoven – den onde tiger, Shere Khan har jagtet menneskene ud af skoven, hvor babyen bliver efterladt. De nysgerrige ulve tager efter en råds afstemning menneskebarnet ind i flokken, og de opfostre ham, som var han en af deres egne. Desværre er den onde (og ret seje..) tiger Shere Khan efter ham og ønsker ham ondt. IMG_0426 Mowglis venner, bjørnen Baloo og panteren Bagheera, forsøger at hjælpe med at bekæmpe Shere Khan og skabe lidt fred til menneskene. på et tidspunkt bliver Mowgli næsten valgt som den nye leder af ulveflokken, men da foreslaget bliver afvist af flokken, må han i stedet helt forlade junglen og søge ind til menneskebyen. Men også blandt menneskene er der nogen, der ser skævt til jungledrengen der ikke taler, går eller leger som dem – næsten alle undtagen den smukke Shakti er efter ham. IMG_0415Historien og krigen mellem mennesker/tiger og tiger/ulve stiger til sit højeste, da Mowgli bliver tvunget til at tage den endelige kamp med tigeren Shere Khan. Det ender (heldigvis for Mowgli) til hans fordel, og han formår at genoprette freden blandt ulvene – og til menneskene. Vores tur til Nørreskoven og besøget med Mowgli, Baloo, Bagheera og alle de andre har været endnu en god oplevelse og ikke mindst fantastisk fornøjelse for os. Jeg vil anbefale enhver i Esbjerg området at følge deres næser til popcornmaskinen og et par timers faaaantastisk underholdning i Nørreskoven. Men vent ikke for længe, for forestillingerne spilles kun disse datoer

Jeg ved, alle de kære skuespillere har glædet sig til at vise deres show frem – og hvis du er heldig, så kan du også møde alle de kendte, smilende og glade skuespillere på græsplænen ude foran – efter showet :) …. men indrømmet, Mowgli er liiiiidt overvældet af den store interesse for ham :) Så bær over med hans generthed… han har trods alt brugt 10 år i skoven, men hvis du lokker ham lidt så kommer han også frem til et billede :) IMG_0563 … den kære bløde Baloo er også super sød til at stille op til et foto… mine piger var VILDE med ham :D IMG_0553                             Hele forestillingen bar som altid et fantastisk præg af den sammenhold der blandt skuespillerne – unge som ældre, ja helt ned til den helt bedårende lille 6 årige pige, der dansede med ulvene på forreste række, hold op en teater fremtid hun har foran sig, sammen med hendes 2 ulveunge-medskuespillere førte de sig frem på scenen med talenderoller, som havde de ikke lavet andet hele vinteren ;) TAK til alle jer – både på scenen og bag scenen ;) for endnu engang at fortrylle vores smil, fantasi og glæde i Nørreskoven… jeres fortolkning af Junglebogen har taget vores hjerter med storm. Indlægget er markeret “sponsoreret” da vi har fået en invitation med betalte billetter til denne generalprøve :) et hvert ord, tanke og billede er dog 100% mit eget. Vi har tidligere set 2 forestillinger fra Esbjerg Børne- og ungdomsteater nemlig Historien om Pinocchio og Folk og Røvere i Kardemommeby så disse historier kan du også læse :)

 Blog Hilsner //Annette ————————————– Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>