Sneak peek – Dyrene i Hakkebakkeskoven – Esbjerg Børne- og ungdomsteater

Årh gud.. hvor jeg håber du kender denne her følelse… den der, prikken/snurren/kærlige nervøsitet, når næste forstilling nærmer sig
Efter at have oplevet den på tæt hold (igen) er smilet ikke blevet mindre :) Forberedelse

I søndags havde jeg den fantastiske fornemmelse, da jeg besøgte Teaterhuset, hvor Esbjerg børne- og ungdomsteater holder til.
Kender du huset? Hvis ikke, så vil jeg absolut anbefale dig at slå et smut forbi, næste gang de har åbnede dørene :)

Mit besøg i søndags var for at sige et “hej” og til en lille snak om deres næste forestilling – denne gang skal hele 19 børn på gulvet og vise stykket “Dyrene i Hakkebakkeskoven” Selvom både skuespillere, hjælpere, forældre mv veksler mellem et spændt blik og gennemtrænede replikker, så er der ingen tvivl om, de har styr på deres teaterkram.
Vi fik desuden en lille smagsprøve på scene 10…..  Det bliver spændende at få lidt mere med i historien til præmieren ;)
Dyrene i Hakkebakkeskoven

ER DU GAL DE BØRN OG UNGE ER GODE !!

Jeg kan blive helt euforisk høj, af at opleve sådan et hus… Det sammenhold, det kærlige skub og ikke mindst det overflod af salt stænger, McD og chokoladekiks der summer rundt i et fællesskab du sjældent møder andre steder :)
Glade, nysgerrige børn – og ikke mindst støttende og hjælpende forældre (der ikke er meget for at være på billeder ;) ) men alligevel bruger en hel søndag på at male kulisser – tegne, regne og hjælpe med det, de nu engang kan.
Uden den frivillige opbakning – tilskud og hjælp… ville så fantastisk et sted til vores børn og unge slet ikke kunne eksistere. Maler-malermaler-logo

Efter et par super hyggelige timer i huset – og ca 40 billeder senere ;) Er vi nu absolut kældt godt på med masser af grin, kærlighed til teatret og ikke mindst, en smagsprøve på den kommende forestilling.
Det er HELT specielt, at se stykket i teaterhuset – Det hele summer og spændingen er næsten ikke til at bære.
Måske du husker, vi var forbi teaterhuset til Lauras fødselsdag ? Vi så den gang folk og røvere i kardemommeby, tænk sig det allerede er 3 år siden!

Forestillingen denne gang foregår i teaterhuset – hjertet, samlingsstedet og de faste rammer for rigtig mange teaterstykker.
DET betyder, at DU allerede nu kan sikre dig en billet eller 4 til en af forestillingerne – med et glimt fra scene 10 tør jeg godt love, det bliver et popcorn-fremkaldende stykke ;)
Forestillingen har premiere den 9 marts, spilles frem til 18 marts

… må jeg lige indskyde, der KUN er plads til ca 70-75 mennesker pr forestilling ?!Teater2

Selv, får vi fornøjelsen af at kigge forbi til en forpremiere – men jeg vil så absolut anbefale dig, at finde en af dagene du og familien kan få et par hyggelige timer med teater… det er for store som små.
Køb billetter her -> Esbjerg Børne- og ungdomsteater, Dyrene i Hakkebakkeskoven

kulisser

Indlægget er skrevet i samarbejde med Esbjerg Børne- og ungdomsteater, et hvert ord, oplevelse og billeder er dog mine egne :) og jeg er til dette møde udelukkende inviteret forbi huset for at se hvad der foregår BAG teatertæppet.

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook // Instragram // Bloglovin

En tanke om "Sneak peek – Dyrene i Hakkebakkeskoven – Esbjerg Børne- og ungdomsteater"

  1. Pingback: Dyrene i Hakkebakkeskoven - Esbjerg børne- og ungdomsteater | byAnnette.dk - Personlig blog

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>