Mikro Influencer – Hvad er det ?

Den seneste tid, har jeg brugt en del tid og tanker på at finde ud af, hvilken retning jeg egentlig gerne vil have min blog – hverdagstankerne om bloggen og den tid, der går med det.
… Sådan ærligtalt… så er jeg faktisk super tilfreds hvor jeg er !Mikro Influencer - billede

For jeg er Mikro-influencer - i ordets bedste betydning :) Jeg elsker den aktivitet i med-læsere bidrager med, også selvom vi i fællesskab ikke er hundredetusindvis – men vi er nok og det er top hyggeligt :)
Jeg er vild med ideen om, at JEG som mikro-infuencer netop ikke behøves være kommerciel – eller blogge hver eneste dag ( hvem siger egentlig noget, hvis du ikke har noget på hjertet??)
Jeg siger på ingen måde, at jeg nedprioritere min blog – faktisk, har jeg meget mere på hjertet end jeg når at få ud igennem fingrene :) Men, i anderkendelsen af, at jeg ER Mikro-influencer, så giver det mig en form for fred inde i hjernen… det er sgu okay, at være helt mig selv… at være lige det, jeg synes passer til min blog.. og på et niveau, der giver plads til hverdag, arbejde, børn og livet ved siden af :)
Der er helt sikkert en hel masse dygtige bloggere ude i verden der er kæmpe store – lever af det – lever godt! og nyder det helt så meget som jeg gør :)
ALT ære og respekt for dem! – Jeg kan bare mærke, at for mig, er det her perfekt…

Mikro-influencer ! Generelt set findes der ikke en “officiel” gruppering af bloggere – men som mikro-influencer har bloggeren oftest færre end 5.000 følgere (og langt de fleste er også under 2.000)
Desuden har DU som Mikro-influencer også en stor betydning for det online erhvervsliv… mere end du aner :) Bloggere som os er oftest ikke dem, med de fleste samarbejder – vi arbejder med de samarbejdspartnere der matcher os … de der, der rammer lige hvor vi som blogger tænker ” JA!” Det her vil jeg gerne!

content-is-king-1132261_960_720

Hvad du måske nok ikke aner – eller måske slet ikke tænker over, når du i dit rus over samarbejdet og produktet er, at DIT link er unik.. unikt for fx. Googles søgeordsmaskiner, unik for butikken og unikt for nye læsere.
Det betyder at dit link ofte kan være langt mere betydningsfyldt og længerevarende vigtigt :) Det er ikke noget jeg egentlig selv tænker over, når jeg siger “ja tak” til et samarbejde, men jeg tænker en del over det. når jeg så skal lave anmeldelsen… MIN stemme tæller!

Jeg synes det er super vigtigt, vi som bloggere står sammen – vi mikro-influencere synes jeg er vigtigt sammen :) Jeg tror på, vi sammen kan hjælpe hinanden videre… hjælpe hinanden med kommentarer, gode ideer og måske nye samarbejder?

Derfor har jeg valgt at starte en (ny) facebook gruppe - Mikro influencers – Danmark Så hvis du læser dette indlæg og selv er blogger – mikro influencer som jeg.. så kom forbi gruppen :) Meld dig ind – lad os hjælpe hinanden – klappe hinanden på skuldrene og nyde blog livet sammen.

Så hvis du har tid og lyst til at joine gruppen for danske Mikro influencers – så find gruppen på facebook her
J
eg glæder mig allerede til at møde dig og dit blog univers :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

3 tanker om "Mikro Influencer – Hvad er det ?"

 1. Sikke et dejligt indlæg :) Jeg er også bare en “lille” og rimelig ny blogger. Jeg hygger mig med det, og blogger på mine egne præmisser. Jeg tror ofte store bloggere føler mere pres (forståeligt nok). Men for mig er det et frirum :)

  • Hejsa Mia

   Dejligt at se dig herinde :)
   Jeg håber, du bliver glad for at blogge… og finder den niche der skal til, for at holde din skrivegejst oppe :) Det er så vigtigt at man selv er glad for det, man får ud af fingrene :)

   Jeg glæder mig til at lære dig og din blog at kende i gruppen :D

   Hilsen Annette

 2. Pingback: Hej! Jeg er mikroinfluencer... | byAnnette.dk - Mit liv

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>