Historien om Pinocchio – Sommerteater 2016

Pinocchio – Sommerstykket fra Esbjerg børne- og ungdomsteater

Vi har i går aftes været så heldige, at få lov til at se for-præmieren til teaterstykket “Pinocchio” Pinocchio1

Forestillingen blev opført af ca. 110 glade børn, unge og voksne fra Esbjerg børne- og ungdomsteater.

De idylliske forhold, midt i Nørreskoven, gav en dejlig stemning på sådan en lun forårsaften – og både før, under og efter forestillingen kunne man let mærke den gejst, sammenhold og ikke mindst, kærligheden til teatret blomstre blandt alle deltagere.

Jeg havde naturligvis mine 2 piger med – og lad mig bare sige det lige du – de faldt pladask for gruppens version af historien om Pinocchio :)
Først og fremmest, fordi selve skuespilleren, Ida, der spillede Pinocchio gjorde det fantastisk! – den indlevende, legende og personlige bevægelighed hun bar rollen med, gjorde uden tvivl en kæmpe forskel for stykket.
Samspillet mellem skuespillerne udviste enormt sammenhold – teamspirit. Der fik hele stykket til at gå op i en højre enhed.
Jeg tager hatten af for både børn og voksne, der har hjulpet til med denne forestilling – hold op! der er syet mange kostumer, malet mange kulisser.. og forhåbentligt, solgt mange popcorn :)

Selve fortællingen om Pinocchios face igennem det, at gå fra Marionet dukke til en rigtig dreng, var både sjov, spændende og lidt farlig… den store hval fik i hvert fald publikum op på tæerne.
De fleste kender klassikeren om Pinocchio – og du tror måske, så er denne forestilling helt gennemskuelig… så kan jeg love dig! – du tager fejl.

For der er mange twists, krummelurspring og teaterkærlighed i, at opføre sådan en gammel fortælling.
Esbjerg Børne- og ungdomsteater har gjort historien unik, speciel og hele oplevelsen værd!

Der er næppe en historie uden det gode og det onde – i denne fortolkning, var der hele 2 onde – ræven, der ville stjæle Pinocchios guldpenge & den ondemand med slikket, der lokkede børn i fordærv med sødesager.
…. han havde dog den aller fedeste slikvogn!  Eventyret - PinocchioPinocchio - nørreskoven, Esbjerg

Hvis du får chancen for, at komme forbi og se forestillingen – så er den absolut anbefalelsesværdig.

Forestillingen er så fyldt med kærlighed til teatret, at man helt glemmer det blot er børn og unge med hjertet på rette sted, de er vaskeægte skuespillere i verdensklasse!

Jeg har taget 45 billeder under forestillingen :) Så du får lige et par af favoritterne – måske, det giver et visuelt indblik af historien.

IMG_3276 IMG_3347 Pinocchio IMG_3379IMG_3430
Til din information – så vises forestillingen i perioden 3/6 til 11/6 – 2016

Billetterne kan du købe direkte hos teaterhuset.org - og nogle få billetter i døren :)
Der er ca plads til ca 300 personer i teltet og pladserne er på et first-come-first-serve koncept.
Normalt bliver billetterne hurtigt udsolgt -  så giv dig selv chancen for, at se denne fantastiske forestilling allerede NU.!

Den helt store præmiere står i aften – den 3/6 kl. 19
og jeg er sikker på, alle skuespillerne har sommerfugle i maven :)
Jeg håber blot de ved, de gør det FANTASTISK!

Pinocchio - Teater

Sponsoreret indhold – Vi var inviteret til af se stykket, men alle holdninger, oplevelser samt billeder er egne oplevelser.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>