Moldit – Kender du det?

Hvis du har fulgt bare lidt med herinde, så ved du, at min ældste datter er af den kreative slags :) HOLD NU OP hvor der dukker mange sjove ting op fra hende for tiden. Kreative, anderledes, sjove ting :) IMG_0607 Med hendes fantastiske kreativitet i baghovedet – så faldt Moldit os nært – ærlig talt, så havde Laura selv talt rigtig meget om Moldit… ønsket sig Moldit og drømt om Moldit :) Kender du Moldit? – hvis ikke, så hold godt fast på cykelstyret – nu går det stærkt :D  Moldit er… plastic Tænker du det samme som mig? – plastic.. og  ??? Men det her, er genialt plastic – for det kan varmes – formes – varmes – formes lige så tosset du vil. Det er bionedbrydeligt, formbart plastic – du kan forme helt efter din fantasi. Moldit har været søde og lave denne video, den viser 100% hvor let det faktisk er https://www.youtube.com/watch?v=TrLr7GuwtpI Simpelt:

  • 1 skål  ( vi fandt ud af, at glas eller termoskål er nemmest)
  • Kogende vand
  • Moldit

BUM! Så skal er du i gang :) IMG_0613 IMG_0614Selve plasticmaterialet i lun tilstand minder meget om modellervoks – så når plasticen er helt varm, så er det bare at forme, trykke, banke, nulre og rotere til du er tilfreds med figuren :) Men selvom materialet smelter sammen og bliver formbart, så er det ikke varmere end man kan forme det mellem hænderne. Efter kort tid, bliver plasticen så kold.. og hård – hård som købeplastic og figuren er færdig, klar til leg eller udstilling :) Så tænker du måske som jeg gjorde, første gang jeg sad med Moldit i hænderne “arh… armene måtte godt være liiidt længere” Så er det ganske simpelt blot, at få figuren tilbage i varmt vand.. og så kan du let modellere videre :D VI ER FAN her hjemme!IMG_0615 Når du leger med Moldit oplever vi produktet som kvalitet – det er på ingen måde klistret eller noget at have i hænderne :) Det fungere som et kvalitetsprodukt, og tanken om at det er bionedbrydeligt og helt uden giftige stoffer passer mig perfekt. Vi kommer uden tvivl til at bruge mange timer den kommende tid på Moldit. Indlægget er markeret “sponsoreret” da vi har modtaget moldit startpakke i gave :) et hvert ord, tanke og billede er dog 100% mit eget. Kender du det? – eller skal du forbi her hjemme hos os og lege? :)

 Blog Hilsner //Annette ————————————– Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>