Kan man som turist få ø-kuller? JA!

Hooold nu op hvor jeg elsker at holde ferie – stranden, varmen og ”friheden” til at gøre tingene når det passer ind. HVEM elsker ikke det? ;)

Selvom vi stadig har forpligtelser hjemme, så er det her ferie og frihed… men på en mikro ø som La Digue oplever vi efterhånden lidt ø-kuller.
Følelsen af, at det er de samme 50 mennesker, lokale som turister vi møder hele tiden… på stranden, til morgenmad, på cykelturen, i butikken, på pizzeriaet… den slår nu til.

La digue - Anse Coco // Picture by @ByAnnette.dk

Selvom La Digue byder på super flotte strande, en ren og flot natur, en fed loose atmosfære og kæmpe landskildpadder i det fri – så er vores 5 overnatninger her også nok :)
Jeg er glad… glad helt ned i maven over at kunne opleve sådan et samfund hvor der stadig spilles bold på den lokale græsplæne, cykles uden cykelhjem, nårh ja både cykellås og lys bruges for den sagsskyld heller ikke – for de cykler jo alle sammen og sætter bare farten ned, når det bliver mørkt ;)

Men jeg bliver også rastløs… lysten til at se mere vokser – lysten til at cykle til vejens ende  bliver opfyldt og hvad så? Hvor skal vi hen? Er vi gået glip af noget? Husker vi egentlig at NYDE det nok, at vi kan ligge i en solstol en tirsdag formiddag kl. 11.04 og nyde børnene lege, bølgerne der slår mod stranden og friheden ?  Jeg tror det faktisk ikke.
Men kan man nyde det NOK? – altså, findes der en portion der er NOK?

For mig handler det at rejse om at opleve – opleve og forstå forskelligheder, fokus i livet, måden at leve på  og ikke mindst opleve de den frihed i, at man ikke måler hinanden på kropsidealer, pengeposens størrelse eller hvem der kan gro det længste skæg.
Men opleve og få en bredere forståelse af, at vi lever i en fælles verden – hvor idealer, mål og lyster i livet er vidt forskellige  rundt om i verden.

La Digue  – Du har givet mig ø-kuller og plads til alle tankerne  <3
Men ærlig talt, så glæder jeg mig også til en lidt mere civiliseret tilstand igen omkring os igen… og det vil vores næste eventyr på Mahé byde på.

vanijeplantage på La Digue // Picture by @ByAnnette.dk

Blog Hilsner //Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

2 tanker om "Kan man som turist få ø-kuller? JA!"

 1. Seychellerne lyder fantastisk. Nogengange tror jeg det er sundt nok at prøve at få nok, og glæde sig til det nye der venter. Det er jo et luksusproblem af de helt store :D
  Vil du mene at 5 overnatninger er lige i overkanten på La Digue?

  • Seychellerne ER fantastiske – og jeg ville uden tvivl tage afsted igen hvis muligheden bød sig. Jeg ville personligt have holdt mig til 3-4 overnatninger på La Digue.
   Især hvis du er bare en kende eventyrlysen.. og det ved jeg du er ;) Så kan du altså NEMT opleve øen på 3 dage.

   Desuden så HUSK! at jeg her, har vist hvor du kan finde kæmpe landskildpadder på La Digue.
   http://byannette.dk/2017/07/02/hvor-pa-la-digue-finder-man-mon-kaempe-skildpadderne/
   Medbring frugt – gerne den bløde/grimme slags.. så har du en god ven i skildpadderne.

   Jeg HÅBER du kommer forbi Seychellerne og La Digue på en af dine dejlige ture.

   Hilsen Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>