Fra ølandskab til ´storby´

Vi er tjekket ind i vores ”hus” på vores sidste Ø. Vores rundtur på Seychellerne slutter på hovedøen Mahé hvor vi skal bo i alt 10 nætter.
Denne gang har vi lejet et hus ned til et havnebassin – samme sted, hele perioden på Mahé. Mahe-flyver / Picture by @ByAnnette.dk Flyver fra Praslin til Mahe  / Picture by @ByAnnette.dk

Det er et stort skifte at komme fra rolige Praslin, hvor største ”problem” er, hvilken af de mange strande der skal besøges den pågældende dag… til meget meget lille La Digue, hvor der knap er biler og alt foregår på cykel og en time bestemt ikke er 60 min J
For nu, at ende på Mahé hvor det hele minder mere om storby – med mange biler, næsten ingen fortove og alle priser er noget nær det dobbelt af Praslin og La Digue.

…. det undre mig en del, for det burde da om noget være dyre at transportere ting til de mindre øer… men efter at have oplevet mere af Mahé tror jeg faktisk bare de skummer fløden på turisterne mere :)   For når vi holder os ude af de større butikker og kende områder, så falder priserne også pænt.

En af de ting jeg er aller mest VILD med, er deres prissætninger herude…. et par af de gode eksempler:

  • Pigerne elsker sådan nogle… curly whirly… chokolade/karamel mix – en 4pak koster 79,8 rupee. men hvis du køber dem i løs-styk koster de 12 Rupee.
  • Den lokale øl – Seybrew koster 25 Rupee pr styk.. men du er velkommen til at købe en 6pak for 190 rupee.
  • På pizzeriaet kan du købe en Margarita pizza for 120 Rupee – og så tilføje skinke  for 30 Rupee… eller du kan vælge skinke pizzaen til 210 rupee.

Vi har virkelig mødt det mange gange… og smågriner hver eneste gang! Jeg forstår simpelthen ikke, at de slet ikke selv kan se det.
Nu vil vi nyde den sidste ferieuge  i udkanten af storbyen… på en lille ø :)

 

Blog Hilsner //Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>