Klar til update efter vores første møde med hotellet på La Digue ?

Vi endte med at tjekke ind og bo på det hotel vi havde booket hjemmefra – men i stedet for at bo i en af de større huse med eget køkken og mere ”privatliv” er vi tjekket ind i et A hus på stranden.
Prisen er nogenlunde det samme – men vi er i det mindste på samme grund som hotellets og dennes faciliteter :)

A hus på La Digue // Picture by @ByAnnette.dk

Vi er endt med at gå på kompromis med det at have køkken… og wi-fi er fortsat kun tilgængelig i hotellets lobby (selvom de selv skriver noget andet på deres egen hjemmeside……. ) Huset vi bor i nu er klart mindre end det, vi havde regnet med – og eftermiddagen/aftenen i går blev for mit vedkomne også brugt på at møblere planerne og i sær tankerne rundt… Ikke fordi jeg ikke er glad og tilfreds, for her er STADIG turkisblå vand, lyse sandstrande, flotte solnedgange og en jævn lun temperatur på 27-28 grader.
Det ER som paradis på denne ø :)    Men  mine forventninger var bare noget andet til hotellet.

Det hus vi nu bor i ligger på en fin række ned til stranden, bestående af 12-14 ens huse – vi bor i nr. 13 og det er  ganske fint.
Begge tøser elsker den repos der er indbygget til deres ”værelse” og selvom det, som skrevet, er noget mindre end vores første booking – så er det også hyggeligt at nulre rundt så tæt <3

Hotellet / receptionen har ikke pt gjort andet eller mere – hverken spurgt ind til ombytningen, vores tilfredshed eller lignende, faktisk vil jeg sige de fortsætter i nogenlunde samme trummerum som de plejer og lader lidt som ingenting :)
Sjovt, når jeg læser mine egne ord lyder det som om jeg forventer ekstra service og opmærksomhed… det er slet ikke min tanke – men jeg ønsker service… Jeg ønsker det, de rent faktisk lover os bliver holdt – og jeg forventer, de ønsker glade gæster.
Udsigten fra huset på La Digue / Picture by @byAnnette.dk

NU vil jeg nyde et par timer på stranden med pigerne og manden – øen her, tillader kun afstressning og afslapning <3  og så skal vi have lejet 4 cykler… for øen er simpelthen så lille, at det bliver den nemmeste måde at komme rundt på

 

Blog Hilsner //Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

En tanke om "Klar til update efter vores første møde med hotellet på La Digue ?"

  1. Dejligt at det endte med at i fik et andet sted at bo. Det andet havde da ikke været til at holde ud. Kender godt den følelsen at “sagen” afsluttede underligt og at man måske havde forventet noget mere. Hvis du har mod på det, kunne du sige at du vil kompenseres for at WI-FI ikke virker som der står. Enten økonomiske eller det som hoteller helst vil have og hvis det er muligt, en middag til dig og familien.
    Forsat god ferie ;-)
    Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>