Milano baby… <3

Kender du følelsen af, at være heldig?
Sådan – som bobler i rød sodavand heldig? – sådan føler jeg mig lige nu :)

Tænk sig, at man kan være så priviligeret at “få lov” til at kunne arbejde nogle dage om året i Milano <3 DENNE HER BY ER FANTASTISK!IMG_0161

Når jeg er afsted på den her måde – så føler jeg mig sgu heldig. Når jeg suser igennem den pulserende midtby for at mødes med leverandøre så suser endorfinerne rundt i hele kroppen <3 Det er helt, så fingrene snurre og blikket slår ticks af spændingen.

Denne gang har holder vi så efterfølgende weekend i Milano – muligheden og flybilletterne hjem tillod det :) Så vi nyder et par dage hernede… Jeg ELSKER Milano by – mest, fordi det pulserende liv i gaderne – store som små er så hyggelige, jo – det er en storby – jo der er mennesker over alt :) Men der er også plads til den lille forretning.
Der er små som store butikker langs de fleste gader og hjørner – en hver mulighed for en lille slagter, kiosk eller kagebutik (seriøst – hvad sker der for alle de kagebutikker?!)
Det giver en fed atomsfære og en følelse af, at der er højt til loftet – plads til store og små.

For at vende tilbage til en af mine største synder – og tydeligvis Milanos yndlingsbeskæftigelse – så er der virkelig mange dessert- og kagebutikker hernede! Det oser af livsnyderi – og nogle seriøse timer i fitness at følge med den mængde af kage og caffelatté der bliver svunget over disken hver eneste dag i de butikker.IMG_0167

Generelt set synes jeg vi oplever en stor portion livsnyderi når vi er hernede – det er som om, Italienerne i Milano midtby bare nyder det hele… nyder de små gadecafeer, nyder parkerne (for de er ALTID propfyldte!) til fx. de områder, hvor man kan få en farverig drinks en fredag aften…
Mængden af hunde i snor er enorm – de vælter med deres ejere ind og ud af butikkerne.. men de er alle afslappede, rolige og uden nogen stressende-gøen.
De nyder hundebaren med frisk vand foran is- og kagebutikken, mens deres ejer indtager dagens kaloriemængde på 30 min :)

Det er fantastisk at opleve, det føles som et lille glimt af italiensk lykke – gang på gang falder jeg mere og mere for denne her storby <3IMG_0129

…. Jeg GLÆDER mig allerede til næste besøg, inden det her er overstået… for jeg er så tosse-heldigt, at skulle vende tilbage 2 gange om året fordi mit job hernede kalder <3

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>