Hej! Jeg er mikroinfluencer…

Jeg er fan! – Virkelig !

Selvom vores verden er kæmpe stor – fuld af oplevelser, ideer, muligheder, rejsedestinationer, store og små tanker…. så er mulighederne mange! Men selv i en verden fuld af muligheder, så har vi også alle brug for en smule inspiration ~ influencers fra venner, kendte, bloggere, reklamer og generelt vores omverden.

samarbejde og mikro influence

Måske du ikke selv tænker over det – men DU har med al sandsynlighed også påvirket en ven, kollega, eller nabo inden for den seneste tid.  Vi er faktisk ALLE influencere…
Hvornår har du mon ikke sidst tænkt “Ej – sådan en ønsker jeg mig også..” .. eller spurgt en bekendt “Hvor har du købt den?”  – DER, er du faktisk også ramt af en mikro influence.

Når jeg skal trække de tanker til en blogger-verden, så vil tankerne også klart blive på reklamedelen.. men også, den kendskabsgrad man faktisk kan fremprovokere på et emne/vare/tilbud med en god portion mikro influencers… selvfølgelig! kan det være en længere proces, fremfor at gå en tung reklamevej med tv-reklamer, kendte mennesker der taler positivt om det (eller dukker op).

Jeg har faktisk tidligere forsøgt med egne ord at beskrive en Mikro influencer – hvad er det?

Men! Det du ikke må tage fejl af, er vigtigheden af mikro influencers ! og hvis du læser dette indlæg som med-blogger så et ekstra ´velkommen forbi´ til dig!

Når du som mikro influencer påvirker din vennekreds, arbejdskollegaer eller naboen – så har du din personlighed med – du taler kun om en vare/service/oplevelse du BRÆNDER for at fortælle om :) og det er vel næsten den vigtigste omtale du kan skabe?
Mange mikro influencers på blogger plan tænker ikke nødvendigvis i reklame – sponsoreret links – eller product placements, nej de TALER om fx oplevelser/varer/butikker fordi de faktisk ikke kan lade være :)
DER vil jeg gerne være …. DET vil jeg gerne være en del af !

Det bobler inde i hjernen – hjertet og ikke mindst fingrene, når jeg tænker den gode tanke om, hvor stor en indflydelse VI som mikro influencers har på hverdagen og oplevelserne…
Derfor, har jeg startet og skabt en platform hvor vi Mikro influencers kan mødes. Som udgangspunkt er tankerne på, at skabe et sted hvor vi som mikro influencers kan dele tanker, erfaringer og måske få den bonus – at kunne hjælpe nogle fra mikro- til makroinfluence :)

Hvis du også som jeg, arbejder med mikro influencers tanken – så vil jeg da absolut anbefale dig at kigge forbi vores lukkede facebook gruppe Mikro Influencers – Danmark

Tænker du i din dagligdag over, hvordan du bliver påvirket af de mennesker du omgiver dig af ? :)

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook // Instragram // Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>