Efterårsferien er i støbeskeen – hvor mon vi rejser tilbage til?

Jeg elsker at rejse … Jeg ELSKER at vise mine børn, hvordan verden udvikler sig – forandre sig.. og forandre os som mennesker ♥️
For maaaange år siden ( ja ja.. hvem tæller…) lavede manden min og jeg en aftale om, at vi ville besøge nogle af vores rejse-destinationer igen efter 10 år.Sydafrika 2002 / Billede af ByAnnette.dk

Selvom vi har været på rigtig mange spændende ture, så bliver denne efterårsferie en af de helt specielle ♥️  Vi rejser nemlig tilbage …. tilbage til Sydafrika !

Landet Sydafrika besøgte vi tilbage i 2002 – og den kvikke vil kunne regne ud, at det er mere end 10 år siden ;) Derfor, har denne tur også stået højt – højt på min ønskeliste i længe.

NU LYKKEDES DET !! 

Jeg har allerede nu i et mix af glæde- skræk og lykke over turen :)   Glæden og lykken af, at sætte sig ind i det fly… komme afsted ud og opleve verden er fantastisk! Den familietid og ro det giver er for mig opfriskende, opladende og strengt nødvendigt.

- Skrækken bunder i, at vi ikke er heeelt så forberedte på turen som jeg nok gerne ville være. Best i selve “hvad skal der ske” planerne – men vi får også altid en fantastisk tur, når vi tager dem med et løst greb og lader impulserne styre turen  ;)
…. Som det ser ud lige i dette skrivende øjeblik så har vi en plan for turen… ruten vi gerne vil. Vi har lejet bil for hele turen + booket de første 3 overnatninger.
Resterende er stadig i det uvisse.

Desuden kan jeg mærke, jeg på forhånd føler mig presset til at levere. Jeg GLÆDER mig til at skyde billeder af den vilde natur – områderne – menneskerne og ikke mindst, det vilde dyreliv.
Selvom jeg godt ved, jeg kan.. mit udstyr kan … så er vi stadig ikke 100% fortrolige.. kameraet og jeg ;) så det skal fandme gå godt !

Jeg kan se, jeg på hele vores tur i 2002 har taget i alt i alt 204 billeder.  Så det bliver til  udfordring at prøve det igen ;) Med lidt held, holder jeg mig indenfor de 200 billeder på første dagen….. Mit Sydafrika 2002 / Billede af ByAnnette.dk

Det er desværre uvist hvor ofte – og hvor godt internet vi kommer til at have i Sydafrika :) Så hvis du gerne vil følge med i vores oplevelser og ture, vil jeg anbefale dig at følge med på min Instagram ~ byAnnette.dk 
Denne vil jeg uden tvivl få opdateret under turen.

Har du måske været forbi Sydafrika / Mozambique / Swatziland – og dermed har nogle gode ideer til, hvad der er “must go”  ? :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>