[Sponsoreret] Anbefaling af lydbog + 30 dages prøvetid til dig!

 

Efterårsferien er for alvor skudt i gang – jeg befinder mig i denne tid på rundtur i Sydafrika  /  Mozambique & Swaziland.
Internetforbindelsen er skrattende dårlig og varmen svingende mellem 15 og 35 grader – det er svært at forholde sig til, fra den ene dag til den anden :)   Mofibo-Pelle

Lige inden jeg forlod det kolde nord, for at spendere mine feriedage på det afrikanske kontinent, fik jeg fornøjelsen af at stifte bekendskab med mofibo.
Indrømmet – jeg har prøvet andre lydbøger- og e-bøgers Streaming, men mofibos udvalg passer godt til mig lige nu.

For mig er sådan en streamingstjeneste fantastisk til lydbøger – så næsten inden appen var blevet lun på min telefon, havde jeg downloadet de første bøger :)
Alle er titler og bøger, jeg har ønsket mig og absolut glædet mig til at enten høre eller læse.
Pelle Hvenegaards ” Kære Zoe Ukhona ”  røg direkte ind på telefonen – det er altså genialt, at du kan downloade lydbøgerne til telefonen og høre dem offline.
Den anden bog der har stået på lyttelisten noget tid er Morten Münsters ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”

Begge bøger synes jeg umiddelbart er fantastiske, så da jeg trissede ind i flyveren – med næsen mod Paris fra Hamborg (… og 6 timers ventetid) inden vi drog den lange vej fra Paris til Johannesburg, Sydafrika – var Pelle allerede godt med på tur.
Personligt ELSKER jeg når forfatteren selv læser bogen op.
Så kan det godt være jeg fnes lidt for mig selv i nogle af scenerne… for Pelle ligger ikke nødvendigvis fingre i mellem for detaljerne, eller den uendelige lykke og kærlighed til den lille jolle, den kommende kone – eller den skønneste datter.
Jeg er endnu ikke færdig med bogen :) Og det er jeg faktisk helt glad for – jeg kan mærke, den her er god.

Rabatkode til dig – med 30 dages gratis prøveperiode!

Derfor, er jeg også umådelig glad for at kunne give dig heke 30 dages fri adgang til mofibo.

Normalt får du blot 14 dages gratis prøveperiode – men helt frem til 31/10 kan du aktivere din egen konto med koden : YOHYPE30 og få hele 30 dage !
Du finder let mofibo i playbutikken – eller lige er : Mofibo 

Så kan også du, få lov at høre den (lidt barske) fortælling fra Pelle Hvenegaard om det, at adoptere en datter – og tankerne om tabuet ved ikke selv at kunne få børn.

Du har 30 dage kvit og frit fra du aktivere din konto :) Så det er bare med at komme igang, nyde efterårsferien og en fantastisk lydbog.

Dette indlæg er markeret sponsoreret, da jeg har fået tilsvarende 30 dages gratis prøvetid – lige som du :)
Men et hvert ord, tanker og anbefaling af bøgerne er 100%  mine personlige valg – ligesom billedet i denne artikel er mit eget.

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>