Økologisk slik – Økovejen.dk

SPONSORERET

Inden vores rejse til Taiwan og Japan havde jeg været så enormt heldig, at stifte bekendtskab med Økovejen.dk Økovejen.dk - Økologisk slik

Det betød, at da vi befandt os på den lille ø Okinawa – med Tyfonen Maria blæsende mod os, at jeg let kunne behage hele familien med lækkert økologisk slik.
Der findes knap noget bedre, end godt inde i en rejse at få klassisk godt lakris – gør der?

Alt i alt havde jeg fået pakket en fin lille æske med indhold fra Økovejen.dk – blandt andet med lakrishjul, vingummibamser, karamel bolsjer, chokolade og bionedbrydelig tyggegummi.
Jeg må indrømme, de klassiske og smagfulde vingummibamser gjorde det største indtryk på min børn – de var fantastik bløde, dufter af den naturlige smagsaroma der er tilsat.
Desværre nåede mine børn aldrig at smage de FANTASTISKE karameller – jeg spiste ganske simpelt hele posen selv ;) inden de overhoved nåede at blinke… og de står så absolut på min fremtidige indkøbsseddel, når det gælder slik og madvarer bestilt på nettet fremover.

Jeg er vild med ideen om, at slik ikke behøves være sukkerfri – eller fyldt med e-numre som at skabe smag og kontrast. Alt det slik og chips jeg kiggede på hos Økovejen.dk har fokus på at være økologisk, det betyder også at en stor del af det også er veganer-venligt, da det produceres uden gelatine. Det er for mig et kæmpe stort plus :)

Når vi rejser ud i verden, pakker jeg altid lidt genkendeligt slik med i tasken – det er simpelthen det aller fedeste, når man savner lakris, rugbrød, dansk pålæg eller klassisk mælk.
Lækkert økologisk slik fra Økovejen

Denne gang var det denne samling af økologisk slik og chokolade der kom med i kufferten – og det kommer helt sikkert til at gentage sig, til vores næste tur.

Dette indlæg er markeret sponsoreret, da jeg har fået de 5 varer nævnt sponsoreret :)   Men et hvert ord, ekstra gram fedt på kroppen, smagsoplevelserne samt billeder er  mine egne.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>