Klart vejr – og så bidt i røven af en snestorm… igen..

Ferien er i fuld flor – og det er vejret på Island i den grad også…  Selvom vores dag 2 bød på rigtig flot vejr, så holdt det ikke så længe som vi håbede.

Fx. er dette billede et, jeg fik skudt ved Hraunfossar vandfaldet, dag 2 – super klart vejr – blå himmel og ikke mindst et par solstråler der giver et flot skær i vandfaldet og den turkise farve.
Hraunfossar vandfaldet - Island

 

….. dag 3 og 4 har været alt overskyggende ramt af en stor snestorm – veje er lukket, folk strandet og rigtig mange turister på alt for glatte veje, i alt for små biler :(   Det giver en kende kaos og ballade for i sær sneplovene der forsøger at arbejde for at hjælpe flest mulige.
Selvom det er både spændende – sjovt – flot og ikke mindst udfordrende at køre på de her veje, så er det bestemt også farligt :(
Dette er et hurtigt billede fra en af de pæne veje fra dagens tur… Jeg har også et par videoer af de knap så pæne, jeg håber at kunne oploade en af dem på min instagram profil i morgen.Snefyldte veje på Island / picture from byAnnette.dk

Selvom vi befinder os midt i en snestorm er vi i dag kørt 200 km vest på – og spendere natten på halvøen, Snæfellsjökull for natten :) Vi vil rigtig gerne ud og se Snæfellsjökull nationalparken i morgen ( hvor vejrguderne forhåbentlig ikke har 40 cm. frisk sne med i ærmet….)
Forresten! …
Som lovet, så fik børnene brændt krudt af på dag 2, da vores bil blev godt begravet ( man skal sgu ikke kimse af lidt børnearbejde….) selvom de ikke just var enige om fordelingen af arbejde ;)   den kloge narre jo so bekendt den mindre klogeBilen skal graves ud på Island / picture from byAnnette.dk

 

Denne nat/aften er vi endt i en super hyggelig – lille – hytte med store vinduer, så vi krydser fingre for, vinden aftager og skyerne fortager sig en smule… der er nemlig chance for nordlys! :)
Vi så et glimt af nordlys i nat – fra sidste hotel – men det var et genskær af nordlyset bag bjerget, og vi vil simpelthen så gerne se det når hele himlen danser over hovedet på os.

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook // Instragram // Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>