Svalbard, dag 4 – Sukkertoppen og rejse

Hooold da op, dagene går stærkt når man har det sjovt.Svalbard - Påsken 2017   / Billedet er taget af @ByAnnette.dk

På vores 4 dag på Svalbard stod det klart – kinderne er lidt ømme af at smile og le så meget.. og så har solen fået sit tag i dem :) For mit vedkommende betyder det nu tydelige fregner på næsen… armen for h….

Dagen starter som altid med en overdådig morgenmad på hotellet – som det eneste nye fra de øvrige dage er appelsinen skiftet ud med blodappelsin.. for det er da HELT forventeligt, at der er friske appelsiner på Svalbard? – Jeg tænker det står i skarp kontrast til de -9 til -16 der har været udenfor de seneste uger.

Da dagen i dag betyder en rejse videre herfra og til det Nordlige Norge er planerne ikke store – vi skal derfor først og fremmest se, hvordan vi får alt vores l-o-r-t tilbage i taskerne og afsted til lufthavnen :)

Dog var der et enkelt vigtigt punkt på dagsorden inden.. for lige bag Longyearbyen er der et mindre bjerg – Sukkertoppen :) Og den skulle vi op på!
Mit formål var egentlig for at få nogle fine billeder af Longyearbyen lidt fra oven… men er du gal mand det bjerg var større – mere stejlt – og isglat da vi først nåede lidt op.
Men hold nu op det var flot…. den udsigt, vil jeg savne hver eneste dag til jeg ser den igen <3Svalbard - Udsigt over Longyear  / Billedet er taget af @ByAnnette.dk Svalbard - Udsigt over Longyear byen  / Billedet er taget af @ByAnnette.dk Svalbard - Udsigt over Longyear byen og havnen  / Billedet er taget af @ByAnnette.dk

Det vildeste er nok – at jeg bare glæder mig til at skulle tilbage…  Mig, der svor jeg var mest til varme ferier ;)

Nu er det slut med Svalbard for denne gang… det har dælme været nogle fede dage på den nordligste del af 78° bredegrad :)
… JEG KOMMER TILBAGE!

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>