Når en tur i Føtex bliver kejtet…. rimelig pinlig mor!

Børn med mobiltelefon - byAnnette.dkDer er ingen tvivl – Naja kan sit snakke kram og står ikke i vejen for en kæk kommentar, når lejligheden byder sig  Og DET har fået mig til både at grine – svede og kejte rundt de seneste uger.

Årsagen? – Det kære pigebarn har fået en mobiltelefon….

Umiddelbart tænkter du sikkert…. og?
Den fatale fejl gjorde jeg også de første dage… 

Jeg har måtte sande, det er sgu sjovt

- Tænk sig, at sådan en telefon ikke engang kan finde ud af at lade op af sig selv?! – Sikke en idiot, der ikke har lavet den opfindelse også!

- Tænk sig, den bliver IKKE i skoletasken – når man flagre rundt med den.. ergo, er den ikke at FINDE i skoletasken igen?

- Tænk sig, at ens MOR (der ellers normalt ved ALT) ikke aner, hvor den er lagt i huset?!

- Tænk sig, at der ikke engang er indbygget elastik i den, så den altid er ved hånden?? -

- Tænk sig, at man SELV skal bevæge sig rundt for at finde den igen? – kommer den ikke engang når man kalder ?!

Børn der glemmer deres mobil.. - byAnnette.dk

Sved og latter bød sig, da vi den anden dag svang i Føtex – hvad jeg troede, skulle være en helt almindelig.. “vi henter lige aftensmad” tur blev ret mor-pinlig ;)

Naja havde fået nyt cover på telefonen, og i hendes styrten rundt i legetøjsafdelingen lagde hun sin telefon på en af hylderne med legetøj.
Først tænker jeg faktisk “for fanden da…” og griber telefonen og rækker den ud efter hende med noget retningen af ” Øhh.. hvad med den her, unge dame?!”
Hvor til pigebarnet bare udbryder – i en suuuper høj og meget, meget tydelig tone “Ej mor – det der er da ikke MIN telefon – hvor HAR du da taget den?!  ”
Med et ansigt der sagde A L T.

Mig febrilsk med hendes mobil i hånden – tjekker baggrundsbilledet på skærmen og forsøger i hærdigt på, at aflevere den  til hende med en kæk kommentar “selvfølgelig er det din?!”
… og endnu engang trækker hun kæk kortet og udbryder “Armen for den da MOR – som om JEG ikke kender MIN telefon?!! Det der – DET har aldrig været min, for min er der jo blomster på”
Jeg vender og drejer telefonen i hånden mens jeg føler 2/3 af Føtex kigger på mig – ikke mindst kasseassistenten der småfniser ved siden af legetøjsafdelingen….

Armen for heeeeelved… se lige en småfebrisk mor, der midt i føtex forsøger at få sin datter til at tage imod den skide telefon… hun selv stod med for 2 min siden!
Sveden pipler og jeg føler nærmest jeg står med en kampesten mellem hænderne…
Men efter, hvad er føles som timer, begynder pigen pludselig at smågrine og udbryder “Nååårh ja.. jeg har da fået et nyt flot cover!” griber mobilen ud af mine hænder og stikker den i lommen som var intet hændt…

… Spørg da lige, om jeg fik fundet de sidste ting og vi kom afsted igen ..
Den meget sympatiske og søde kasseassistent smilte da også ekstra sødt til Naja da hun blev spurgt “…. samler du på vores samlepotter – eller kan du ikke genkende indpakningen? ” da vi havde betalt :D

Jeg lærte også noget…
Derfor! Behøves jeg ikke altid slæbe sine børn med ud og handle……….

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook    //   Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>