Frosne sæbebobler …. kan jeg overhoved det?

Jeg har i min søgen og tanker på vores kommende Svalbard tur set så mange fine billeder af en frossen sæbeboble.  Ideen er jeg ret vild med – og håber på, at kunne prøve det.DortheIvalos-billedeBilledet er venligst lånt af Dortheivalo 

For at forstå opgaven, har jeg bla. fundet Dorthes blog fra Grønland – hvor hun har lavet en super flot billedserie af netop dette fænomen.

Det er så fascinerende – imponerende og fredsfyldt <3  Tænk sig, at vores natur kan lave sådan nogle flotte og super detaljerede forfrysninger. Jeg er trykkebundet og håber, mit ønske kan gå i opfyldelse i det kolde nord.

Jeg har af mange omgange set disse billeder – detaljer og prøvelser.
Men.. Jeg MÅ prøve!  Selvom alle siger det er alt for svært, alt for krævende og tager 100 sæbebobler at få 1 pænt billede… så er jeg draget, betaget og opsat på at prøve.

Så når vi drager afsted til Svalbard og -9 til -16 graders frost  - Så er det her simpelthen en ting jeg MÅ prøve med mit kamera :)  Jeg glæder mig allerede og håber inderligt, det kan lykkedes mig… uanset om boblen så falder sammen, danner krystaller eller bare står på sneen – så er den flot og det giver helt sommerfugle i maven ved tanken om, om det overhoved kan lykkedes mig :)
Jeg håber meget, at kunne medbringe glycerin i min kuffert og bruge dette i en sæbevand – til boblerne. Selvom jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal få det forklaret i forhold til indholdet af min baggage – men tænker, det går hvis jeg fylder den i tjekind baggagen :)

Jeg krydser fingre for, jeg får tiden til at prøve at lege… og at både mit temperament og stædighed viser sig som en fordel i denne udfordring.

Kender du til andre af sådanne frost-udfordringer jeg skal overveje til vores kommende kolde ferie? :)

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook    //   Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>