Forkærlighed for solnedgange…

Solnedgang over Fanø Dette billede har jeg taget i marts 2017 – på Fanø

Jeg indrømmer det – blankt endda… Jeg ELSKER en flot solnedgang :)
Den helt bløde, langsomme solnedgang hvor solen får lov at male himlen i alle de orange, røde, gule og endda llilla nuancer den lyster.

Jeg elsker det syn… og jeg priser mig lykkelig for, at jeg af flere omgange har haft held af, at nyde disse gennem mit elskede kamera.
Når alt andet omkring en kan give en, en rigtig lortedag – så kan en god solopgang alligevel vende humøret på ganske kort tid.

Jeg ved faktisk ikke hvorfor, jeg er så fascineret af solen, men på en måde giver det mig bare troen på at dagen i morgen bliver god :) Det er ren balsam for sjælen.
Egentlig tror jeg det, der virkelig få ram på roen i mig, er at naturen kan lege så meget med farver – former og lys.

Heldigvis har jeg også fået rigtig mange fine billeder af solnedgange.. så forskellige som mennesker, men så fredfyldte som en stor, blød blomstermark.

Her 4 af mine personlige favoritter <3

1. En forsvundet sol – Billedet er taget i Portugal.Solnedgang over kysten i Portugal - billedet er taget af @ByAnnette.dk

2. Den store rød/orange sol – der lyser hele himlen op i et væld af nuancer 
Billedet er taget på Mauritius Rødorange solnedgang over Mauritius - billedet er taget af @ByAnnette.dk

3. Strand solnedgang – Dette billede er også fra Mauritius Solnedgang over stranden på Mauritius - billedet er taget af @ByAnnette.dk

4. Elskede Fanø – fanget i det aller bedste øjeblik med rådyret.Fanø, Esbjerg - Perfekt solnedgang - billedet er taget af @ByAnnette.dk

Der er da bare noget absolut magisk over det… og selv nu, hvor jeg ser billederne igen bliver jeg helt glad inden i :)
Fantastiske minder, som naturen gentager hver eneste dag – et sted på jorden.

Hvis du gerne vil se endnu flere af mine solnedgangsbilleder og andre i samme dur – så følg med på min Instagram profil :) Her kommer der jævnligt focus billeder og solnedgange.

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook    //   Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>