Næste eventyr er planlagt!

Woohoo… Vi trænger til at komme væk… væk-væk… normalt set, ville jeg nok forvente det betød sol og varme, det er trods alt der, jeg har det aller bedst :)

Egentlig, havde jeg en lille indre drøm og idé om, vi måske snart skulle prøve den safari i Afrika – Kenya eller Botswana var i mine tanker, mest for også at vise pigerne safari-dyrene i det vilde. Det er noget specielt, at se sådan en flok giraffer eller næsehorn komme traskende forbi en, på den åbne savanne.

Her hjemme luftede vi ideen – manden var egentlig med på, at få en kommende oplevelse i kalenderen, og mulighederne begyndte vi at undersøge :)
Som så ofte før set, så tog den ene plan og idé den anden, og vi har nu booket en kommende tur.

…. Den er HELT uden sol og varme!

Vi tager nemlig en tur til Svalbard – nu sidder du måske og tænker “hvor faen er det?” og det forstår jeg godt! Jeg kan godt høre, det sted måske slet ikke er så kendt som jeg troede :)  Svalbard er en del af det aller nordligste Norge. 

I den periode vi ender med at kigge forbi, forventer vi der er mellem  -9 og -16 grader :o
Måske du godt kan fornemme hvad det betyder?     Jep !   Shopping !! 

Vi skal uden tvivl have opgraderet gearet af både vores og børnenes vinterovertøj – vi har på ingen måde investeret i den “kvalitet” af tøj, denne kulde kræver (nok mest os voksne) og så tænker jeg, vi nok lige skal have helt styr på inderlag – base lag og yderlag. Det er jo på ingen måde nødvendigt at tænke i flere lag, til en almindelig dansk vinter… og jeg er ikke personlig typen til skiferier mv.
Men jeg er HELT sikker på, shopping kan løse det for mig!

Jeg glæder mig abnormt meget til at opleve Svalbard og nord Norge – Jeg glæder mig til, at dele det som familie og forhåbentlig dig.
Med en god portion held – mit forhåbentlig fantastiske, samarbejdsvillige kamera, forudser jeg en fed oplevelse, der betyder hundredevis af fantastiske billeder :)

Kender du til Svalbard ? Eller det aller nordligste Norge ?
Måske, du har nogle gode råd omkring påklædning i -16 grader ?

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook
//
Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>