Når man bliver forfulgt af Danmarks Statistik

Pueeeeeha… De altid forstyrrende opkald fra en random telefonsælger er pludselig blevet en ubetydelig ting! Selvom jeg altid har synes det var enormt upraktisk, de skulle ringe midt i maden og vide, hvornår jeg sidst havde handlet på apoteket – eller, hvilken ketchup jeg foretrækker midt i børnenes puttetid… så er det INTET i forhold til det, at ende i kløerne på Danmarks Statistik..!
Faktisk.. vil jeg hellere have knopper steder, hvor det er træls at skulle klø – end det her!

Alene inden for den sidste kortere periode, er vi blevet bedt om at indberette:

  • Regnskabsstatistik for 2016
  • Lønstatistik pr medarbejder for 2016
  • Konjukturbarometer for detailhandel 2017
  • Detailhandelsomsætning, hver måned hele 2017
  • IT-anvendelse i virksomheder, året 2017

Det ER da alligevel utroligt, vi som virksomhed konstant bliver “udvalgt” til disse tvangsindlæggelser – og lad mig bare sige det som det er…. Danmarks Statistik er lige så trælse i deres information og små-trusler i brevene, som en halvlang snotnæse uden papir ved hånden!
Are you freaking kidding me?!

Jeg forstår sådan set godt behovet for statistik – Lønstatistik og alt det andet, så vi i fællesskab kan danne et gennemsnit og et rimeligt niveau… men jeg står alligevel lidt af, når man er “udvalgt” for 2-3 gang – hvordan kan det så give et repræsentativt snit, hvis de selv vælger hvilke typer/størrelser virksomheder de indsamler data fra??

Jeg prøver sgu robinsonlisten – jeg prøver at sige “nej tak” – jeg prøver at ignorere det… GUUD BEVARES! Hvis jeg rent faktisk skulle bruge noget af min tid på at arbejde! Nej nej da.. lad os da lave endnu en undersøgelse – gennemsnit af it forbrug og husk for guds skyld at spørg Annette! Og hvis du ikke får svar inden for 36 timer… så kom endelig løbende med et “Indberetningen er lovpligtig” – for det motivere og virker uden tvivl enhver!!

… Det næste bliver vel noget med, hvor mange gange kopper kaffe en vilkårlig medarbejder kan drikke i en given periode på alt mellem 8 dage og 8 måneder!
… og der siger jeg dig bare… dig… hos Danmarks Statistik, hvis sukkermad jeg tydeligvis har fået ramt med en dråbe lunt urin… LAD MIG VÆRE I FRED!

 

 Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook
//
Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>