Drømmerejsen… besøg Mauritius!

Julen er overstået.. nisserne pakket væk og nytåret står for døren! Selvom 2017 banker på… hårdt på… så er det tid til at se tilbage på vores sommerferie.
Jeg er af blixentours.dk blevet spurgt, om jeg vil fortælle om vores tur til Mauritius.

Sommeren 2016 valgte vi noget andet – vi skulle V Æ K – helt derud, hvor vandet var turkisblå, stranden cremet hvid og begge dele i rigelige mængder… derfor Mauritius!
Ingen af os, har besøgt øen før, så vi sprang ud i det med åbne arme.

Mauritius-1

Eftersom Mauritius er en stor vulkan ø, skulle vi ret hurtigt vælge, om vi ikke bo i nord eller syd… egentlig var tanken, at vi alligevel ville leje en bil og se det meste af øen, men vi skulle kun bo 1 sted hele ferien.
I den nordlige del af øen oplevede vi hurtigt det mest pulserende liv, der var mange mennesker – stranden fyldt, snorkling mulighederne frodige og mulighederne mange!
I den sydlige del, var det langt mere lokalt – kiosken var primært en gadebutik, husene var alt fra store plaer til blikplader sat sammen, men her osede af kærlighed, frihed og dasetid!
Vi endte med at bo i syd! 

Vi bestemte os for at vælge resort livet på denne ferie – vi har rejst med på alle tænkelige måder efterhånden, boet på alt fra det simple hotel midt i ingenting hvor døren knap kan låses.. til det, vi oplevede på Mauritius! Vi endte med at booke en fed, fed villa på Resortet Heritage The Villas.
Egentlig er hotellet et golf resort, og det betød små fede stier igennem hotelområdet og golfbanerne :) Det bedste.. vi havde vores egen Golfvogn!

Hotellet bød på alt det, man kun drømmer om… på stranden var der surf-skole, snorkling ved døren og det hyggeligste clubhus med masser af aktiviteter for store og små.

blaastrand-maurtius

Hvis ikke det var fordi, vi altid skal finde noget nyt – spændende eller jager en solnedgang, så kunne man let bruge en hel uge på Heritage The Villas – uden overhoved at forlade stedet!   På den åbne sandstrand foran hotellet, kan man let gå mellem de 3 samarbejdende Heritage Resorts  (Awali, Le Telfair & The Villas) Det betyder en bred variation af restauranter, pools og underholdning… Jeg kan mærke det, vi skal tilbage! :)

Jeg vil håbe, at enhver der overvejer at rejse til Mauritius gør det – øen er virkelig FANTASTISK! Du kan opleve alt fra det luksuriøse, stilfulde overdådige liv med havudsigten i baghaven og dyrelivet lige omkring dig, men også det åbenlyse. kærlige, lokale byliv der er på øen.
Altså, vi snakker det helt lokale liv, hvor stranden en søndag eftermiddag bliver til en stor familie barbecue, med den store gril, musik og havefest stemning, og rundt om hjørnet kan du så finde de lokale vovehalse der springer ud i det blå hav fra klipperne!

klippehop-Maurtius

Vi brugte i alt 7 overnatninger / 8 dage på øen og jeg håber, jeg får chancen for, at lave endnu et tilbageblik – for der er så mange små detaljer, oplevelser og kærlighed på den ø.
Noget, jeg ville ønske alle der kan lide at rejse skulle opleve.

Så hvis du overvejer at besøge ø-samfundet i området, så er Mauritius altså et super godt valg! Øen og lokalsamfundet tager imod dig med åbne arme, og hotellet “Heritage The Villas” får mine aller varmeste anbefalinger – de gør alt, for at DU får en god oplevelse.
Vi valgte at booke hele turen selv – men der findes mange gode rejseselskaber der kan sammensætte en rejse efter dine ønsker.
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Blixentours.dk – og de laver faktisk rejser til Mauritius. Så hvis du ikke har modet til selv at planlægge turen, kunne de være til stor hjælp :)

Indholdet er skrevet på opfordring af Blixentours.dk og er sponsoreret. 
Et hvert ord, billeder og tanker er dog mine egne :)  

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

4 tanker om "Drømmerejsen… besøg Mauritius!"

 1. Uhh der ser skønt ud, der kunne jeg godt tænkte mig at være lige nu ;-)
  Mauritius er en af de steder jeg endnu ikke har besøgt men vil rigitg gerne gøre det en dag.

  /Annette

  • Hejsa Annette

   Det må du bestemt have på din to-do liste :) Det er så fin en ø.
   Selvom øen virker “lille og lige til” så er der så stor forskel på nord og syd – både levestandarter, befolkningen og deres “vibe” så du skal absolut besøge øen – og sætte god tid af til, at komme hele vejen rundt :) Selvom mængden af veje ikke er overdrevet :D

   Hilsen Annette

 2. Ser bestemt fristende ud og overvejer Mauritius til sommeren 2018 juli måned. Men hvad med temperaturen i juli ? Er det ikke for koldt? Hilsen Kim

  • Hejsa Kim
   Tak for din kommentar :) Da vi var derude var der 22-25 grader … så jeg synes egentlig juli/start august er en fin tid, at besøge Mauritius i :)
   Hvis du gerne vil have varme-varme skal du afsted i januar/februar måned.

   Så jeg vil sig – GO GO GO :)

   Jeg håber, du har lyst til at holde mig opdateret om i vælger Mauritius som destination… og spørg endelig, hvis jeg kan hjælpe med mere råd og vejledning end du finder i mine indlæg her på bloggen.

   Hilsen Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>