Julestemning… og en halv-stor gren!

I år skal vi holde julen på en helt speciel måde – nyt og anderledes!  På en måde, kan jeg godt mærke det påvirker julestemningen lidt… men det svinger i kroppen om det er godt eller skidt ;)
Jeg E L S K E R nemlig traditionerne omkring julen – hyggen, familietiden og faktisk bare freden… altså, når alle de freaking gaver er indsamlet, indpakket og fyldt med kærlighed… TAK for at være en del af en stor familie – og huske at give en dælens masse dejlige gaver! :D
På den anden side, så elsker jeg også de nye oplevelser – nye vaner og ikke mindst, alt den hygge der er i julen.

Jeg ELSKER juletraditionerne… den varme kakao, fældning af juletræet og pynte det med mine søde piger.. og det er de, tiltrods for, de har kostet flere af de aller vigtigste-arve-julepynt til træet.. Så ok – straight up – undskyld til min elskede mormor <3 Vi forsøger at passe på de super flotte, uerstattelige arve julekugler.. det går nogenlunde…

IMG_7442 resize

I år var aftalen inden vi ramte skoven “vi skal bare have et lille træ… et lille, vi kan overfylde med farverigt julepynt”   Pigerne forstod det faktisk, ude i skoven var de så gode til at finde et okay og diskret træ…
Men for helved…. Jeg kom til at pege på et træ – og faktisk, var det så stort, at vi kun har toppen stående i stuen nu!  og til din sammenligning, så har vi ca 2,6 meter til loftet
SORRY! Jeg ved det – jeg kan tydeligvis ikke styre det.

Juletræ2016
Nogle juletraditioner skal-skal bestå og gennemføres hver eneste år… men på samme tid, så ændres vores hverdag og liv hver eneste år, og jeg kan mærke, vi også “trænger” til at tilføje noget andet til vores jul… og måske give kald på nogle traditioner.
…. gad vide, om jeg nogensinde bliver god til det? :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>