Ferieminder og kameraudstyr…

Syd Afrika - ferieminder  Jeg fik lagt dette billede på min Instagram profil for et par dage siden – faktisk, fordi det er et billede jeg har taget på min aller første ferie med manden min.
Vi var i 2002 i Syd Afrika <3  Da jeg stødte på billedet, genspillede minderne fra denne over-fede ferie sig igen.
Det var uden tvivl en KÆMPE oplevelse – min første flyetur og ikke mindst, min første ferie som voksen ;) vi var i Syd Afrika i 5 uger… og selvom det nu er 14 år siden, så husker jeg landet, dyrelivet og oplevelsen som var det igår <3 Og drømmen om at komme tilbage blev ikke mindre, da jeg fandt billederne frem.

Det andet billede, jeg fandt frem og viste på Instagram var dette elefant billede

IMG_20170103_195144_241

Sikke en oplevelse ,da elefanterne pludselig kom fra alle sider – lige forbi vores lille røde Toyota Tazz…

Tankerne om en tur tilbage til Syd Afrika har været på tale flere gange… det dyreliv, varmen og den stemning man kan finde i de små byer er fantastisk, og jeg glæder-glæder mig til at vise pigerne det!
Noget siger mig, en tur til Syd Afrika dog ville blive en del anderledes – for billeder og interessen for billeder og fotoudstyr er ikke just blevet mindre igennem årene ;) og jeg er SIKKER på, min nye zoom objektiv ville være absolut fantastisk at have med på safari.

Derfor, har jeg været en tur i gemmerne og fundet et kamera, der minder meget om det vi havde med i Syd Afrika for 14 år siden… et dengang godt kamera ;)  til sammenligning kan du se mit nuværende kamera i baggrunden med min vidvinkel objektiv samt nye zoom objektiv… im pretty sure im in love with my gear <3

kamera

Selvom kameraudstyret på billedet ikke tåler denne form for sammenligning – Så kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke på, hvordan vores feriebilleder har udviklet sig igennem årene… Det må betyde, nogle af ferierne kan tåle at blive gentaget :D <3

J E G   E R   K L A R.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>