Milano og selverkendelse…

Milano-byAnnette.dk

Ved præcis denne tid – for 1 uge siden, slentrede jeg henover Piazza del Duomo – Milano og nød stemningen, det fantastiske udsyn af Duomo domkirken samt de funklende juleudsmykninger
Tænk sig, at JEG kan være så heldig, at have et job der fører mig til Milano…
Præcis den sætning fik jeg sagt til min bedre halvdel (Som selvfølgelig var med) og han gloede en smule skeptisk på mig… “Du har selv skabt det her job… og selvfølgelig skal du være her, når det er nødvendigt”
…. På et og samme tid følte jeg mig både heldig – priviligeret – ydmyg – men også som om jeg fik givet mig selv et kæmpe skulderklap…. det her har VI fortjent!
Fandme fucking hårdt benarbejde arbejde, tusind tanker og at jobbe dagene ud – året rundt og have en samling af fantastiske kollegaer på kontoret og lagret
… så heldig er JEG!

Det er egentlig skræmmende tosset, så dårlig vi som mennesker, kan være til at nyde en personlig succes… det opdagede jeg om mig selv, i lige det øjeblik.
Kan man virkelig være så hårdt ramt af janteloven og vel egentlig, bange for, at andre skal begynde at tro man er noget? – Det er vel reelt set livet der former sig som vi gør?
Der findes optimister, pessimister og realister… hvornår holdt jeg op med at være det på skift, og måske blev lidt af det hele på een gang?

Når jeg sidder her, en uge senere, og tænker tilbage på de dage vi havde sammen i Milano – så havde jeg brug for dem!
J E G havde brug for, at være voksen, ønsket, på arbejde og eventyr <3  Drømme og leve… og ikke mindst, indånde den fantastiske følelse af SUCCES!
Det lyspunkt at vide, jeg tager tilbage til maj, med forhåbentlig en gentagelse af dette besøgs succes, vil jeg ikke være foruden…  tag mig tilbage Milano! :)

….. gad vide hvor jeg egentlig ville hen med dette tankespind… det er sjovt, som det kan kulminere inde i hovedet! Du skal dog vide, jeg er vild med at komme af med det! ;)

IMG_7342

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>