Mon vi snart får nok? Hjælp dog vores egne ildsjæle !

Nogen gange.. så slår både mave og hjerne flikflak – kender du det?

Fustration - Just Ahead

Billedet lånt af http://www.virtualhold.com/

Jeg kan blive så uendelig træt, når jeg ser, hvordan vi her hjemme i ganske lille Danmark kan træde os selv over tæerne igen og igen.
Alt i mens vi erhvervsdrivende får ørene tudet fulde om, “Flere i arbejde” – “elevpladser” – “Giv noget videre til de arbejdsdygtige” – og ikke mindst “Praktikpladser til de svageste” i mens kan vi i diverse medier, fx. læse om et jobcenter, der ønsker at byde nogen af vores svageste at skulle møde op til en praktikplads for 5 minutters arbejde… Der faktisk ikke engang tager hensyn til hendes skånebehov?! Fx i B.T  og Jyllands-Posten
Undskyld mig – men hvad fanden sker der?

Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at dem der KAN hjælpe – også gør det.  JEG vælger at tro på, en ildsjæl –  en erhvervsdrivende også har interesse i vores fælles samfund :)

Alt i mens den skingrede stemme fra kommuner og jobcentre skriger på arbejdspladser – Elevpladser og praktikmuligheder, så bliver virksomheder også VIRKELIG ned prioriteret.
HVEM forholder sig til, hvor svært det som virksomhed kan være at få lov til at udvide sin forretning? – Noget så simpelt som en tilladelse til et facadeskilt kan tage både uger og måneder!

Fra mit eget nær område har vi oplevet en mand – en Ildsjæl og iværksætter der er endt med at give op… GIVE OP! Sagde jeg.
Manden kæmper en daglig kamp på Fanø, hvor han ønsker mere liv – glæde – voksende økonomi og turister til øen, mere specifk, Fanø Bad.
Men kender du den tunge – tunge fornemmelse af kommunen der uden tvivl gerne vil have den selv sammen mand til at ansætte flere? – udvide sin forretning ? – Skabe omsætning og betalte skat?
Den selv samme kommune, der ikke engang kan finde ud af at sige “JA” til live musik i en given periode (sommeren, selvsagt) for at give en ny mulighed til øen og turisterne…
HVEM! mistede lige jordforbindelsen der? En sagsbehandling på 3-4 måneder.. for et umiddelbart  “Ja / Nej” spørgsmål ?!

Hvis du ikke er 100meter mester i hukommelsen eller sagen, så kan du blive opfrisket her, hos Jyske Vestkysten Det, der rammer det erhvervsdrivende hjerte er, denne sag er blot en ud af mange – rigtig mange.

Jeg ville ønske, for enhver Ildsjæl de blev mødt med mere hjælp og støtte til deres planer og drømme – hvordan, skal vi ellers få dette lille land til at fungere ?

Har du oplevet noget lignende?
… Eller måske blot et fif til, hvordan jeg får noget konstruktivt ud af denne (voksende) frustration? :)

 Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>