Noget om en brækket arm – Fødselsdagspigen og operation

Nogen gange – så må man bare tage en oplevelse for det, det er – ikke? :)

Najas 8års fødselsdag udviklede sig til lidt mere end fødselsdagskage og gaver. Hun var nemlig den heldige modtager af et par rullesko i fødselsdagsgave.. som hun har ønsket sig i nok 2 år.
Lykken var gjort – lykken var stor! Desværre endte den hurtigt, da hun desværre “glider” på skoene og falder bagover. :( Det betyder timeout på sofaen, med armen pakket ind i is… Et opkald til vagtlægen gav sved på panden, da beskeden lød ” 2½ times ventetid”

Najas-arm-1 “klumpen” mellem hånden og armen der hælder til venstre, burde sidde i forlængelse af armen :(

Det var på ingen måde sjove timer – men Naja er simpelthen så sej, så hun lå flad på sofaen med armen i ro og så tegnefilm :)  Da klokken slog 19.30 tog vi på skadestuen – Et par undersøgelser, røntgenbilleder og beskeden var klar – 1 stk ganske godt brækket håndled :(
Inde på skadestuen var de rigtig gode til at  snakke med Naja – henvende sig til hende og forklare, hvad der så skulle ske…

Bruddet viste sig at kræve en operation, for at holde det ordentlig på plads – 1½ time i fuld narkose – er du gal, det var et par lange timer :( Efterfølgende brugte hun ca 1 time på a vågne op af narkosen igen.Naja4

Alt i alt er hun simpelthen så sej – og selvom der skete små-fejl i forhold til informationerne, så var det en meget positiv oplevelse at besøge børneafdelingen.

dårlig-arm Najas håndled – med en metal “tråd” der holder brudet på plads.

Noget af det, de har været rigtig seje til, var også at give Naja nogle røntgenbilleder med hjem af hendes håndled :) Det er da rimelig sejt af have senere.

Jeg er overrasket over, hvordan 48 timer kan ændre en – hvordan, man når alt fra tåre, glæde, kærlighed, total underskud, søvnmangel og så man alligevel får noget positivt ud af det hele.
Naja er uden tvivl både stærk, klog, utrolig og overraskende… :) Men hun er mest af alt sej – sej, fordi hun bare kæmper, hun forstår at der ingen vej er udenom hverken operation, fravær fra skolen eller 4 uger i gips.

Nu tager vi den oplevelse med …. og så venter vi lige 4 uger, inden vi igen prøver rulleskoene igen ;)  For som Naja sir det  “Vi må tilbage på hesten” :)

 Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>