Australien – Planer og længsel…

Ferien nærmer sig med hurtige skridt – turen går til Australien.
Landet har længe været på ønskesedlen over destinationer – jeg G L Æ D E R
mig til at nyde landet, freden, ferien, børnene og forhåbentligt en masse ro og hygge.

Turen rundt i Australien er mere eller mindre på plads – planen er, at vi lander i Sidney og skal til Melbourne, denne tid køre vi i en lejet (almindelig) bil, sover på hoteller mv. efter, hvor langt vi når hver dag.

Australien - ferieblog
I Melbourne skifter vi så til en autocamper – denne del er jeg ret så spændt på! For det lader til, der ikke er mange ledige autocampere i den periode vi er i landet… så enten har alt for mange ferie, eller også er autocamperne fra New Zealand endnu ikke ankommet til Australien.
(Ja – det er faktisk en industri, at fragte Maui autocampere fra det ene land til det andet – alt efter, hvor efterspørgslen og sæsonen er størst :o )

Turen går derefter tværs igennem landet – via Adelaide – gennem Alice springs for, til slut at ende i Darwin.  Hele herligheden i Australien er planlagt til at vare 3 uger.
Perioden vi rejser i, er efterår/vinter i Australien – så det bliver lidt sjovt at skulle pakke kufferterne til vejret igennem klimaet.

Sidney vejret lige nu*:  Sidney-vejr

Darwin vejret lige nu*: Darwin-vejr

Altså – alt fra 10 til 26 grader… held og lykke med at pakke den kuffert! :)

Med kort tid til afgang, er ferieplanerne så småt ved at indfinde sig… glæden, småsnakken og planerne :) Især pigerne glæder sig ENORMT til at prøve at bo i en autocamper.

Jeg kan mærke, vi på det voksenplan er  begyndt at dele ting og opgaver i “skal de nås før ferien” eller “kan det vente til efter ferien” bunker.
Det er egentlig enormt befriende, når noget lander i den sidste gruppe.

Har du været på tur igennem Australien? 
Nogen fif vi skal kende til på forhånd? 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>