En tur i skoven på en torsdag… Pinocchio kalder :)

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14972537/?claim=fgcgtqdspks”>Follow my blog with Bloglovin</a>

I denne uge er vi inviteret en tur i skoven – Nørreskoven ved Esbjerg, for at være helt præcis :)  Vi skal ud og se Pinocchio, Esbjerg Børne- og ungdomsteater opføre stykket.

Vi stiftede bekendskab med deres fortryllende forestillinger – dygtige børn og ikke mindst, fantastiske fortælling, da vi for et års tid siden var inde og se Folk og røvere i kardemommeby.
Den gang var det i forbindelse med Lauras børnefødselsdag – Vi taler stadig om det stykke og efter at have set det, er forventningerne til sommerstykket absolut høje :)

Hvis du gerne vil med i skoven og se Pinocchio, er det LIGE NU du skal ind og bestille billetter – de plejer at blive ret hurtigt udsolgt :)
Du kan bestille billetter direkte her:  Esbjerg Børne- og ungdomsteater.

Pinocchio
Jeg glæder mig til at se endnu en forestilling – og jeg ELSKER tanken om, at det er et lokalt arrangement, med lokale børn :) Synes det er så fantastisk med denne aktivitet til børnene.
Skal nok vende tilbage med en update på vores tur i skoven ;)

Har du planer om noget lignende henover sommeren? – måske du har lyst til at dele dine fif til lignende lokale arrangementer ? :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>