Tyfon besøg på Guam – Chan-hom

Det lader til denne sommerferie kommer til at byde på lidt af hvert i forhold til oplevelser og vindforhold.
Der blev igår varslet tyfon mulighed og denne holder vejrudsigten ved i dag – det har vi alligevel aldrig prøvet før.
Vejret i dag har bestemt været blæsende og meget regnende – dog ikke værre end at regnen er utrolig varm :) Så den oplevelse er trods alt okay.

De lokale er gået igang med de forberedelser der skal til – vinduer og døre skærmes af med skodder og løse ting bliver bundet fast… alt i mens vand, brød og frugter bliver indkøbt i lidt extra mængder.

Som vejrudsigten er pt. vil Tyfonen Chan-hom med al sandsynlighed ramme øen Guam og nabo øerne Saiban og Rota lørdag den 4 juli om aftenen – til søndag morgen.
Indtil nu – selvom det faktisk er i morgen, så virker det stadig lidt usikkert hvor hårdt den vil ramme.

635714784190192957-130

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi krydser blot fingre for at stormen ikke for alt for godt fat i øerne – og ærgelsen over at det lige skal ramme den 4 juli er bestemt at spore :(
ØV at fejre nationaldag i tyfon vejr…

Jeg vil i morgen formiddag forsøge at opdatere med lidt billeder af de lokales fortøjrede huse mv. Det blev desværre mørkt inden vi kom afsted med kameraet.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>