Update på tyfonen Chan-Hom

Jeg håber du der læser dette sidder i en dejlig varm og tør temperatur pt :)

Vi blev for 2 dage siden varslet Tyfon besøg af Chan-Hom tyfonen… det vise sig dog den drejede lidt af og rammer nu øerne Rota og Saipan.
Rota skal vi gerne mellemlande på om 2 dage – når vores ferie skal fortsætte på Saipan.. så det bliver spændende hvordan de klare sig igennem tyfonen.

Øen Guam vi befinder os på pt. har nedgraderet tyfon advarslen til at være en tropisk storm – reelt set betyder det blot vi nu “kun” rammer kanten af tyfonen og ikke får det helt hårde center.
Lokalbefolkningen har gjort hvad de kunne i vores lokalområde for at sikre sig med skodder for vinduerne og alt det flyvbare er taget ned og sat fast.
På hotellet har de (selvfølgelig) lukket poolen og i nederste etage er de største vinduer nu beklædt med beskyttelses plader.

På sin vis er det blot regn og blæst vi bliver ramt af – herude er en tropisk storm med 50 mph ikke noget voldsomt … men hvis man forstiller sig Danmark blive ramt med ca 80 km/t i konstant vind + vindstød og ca 15 cm regn på en dag, så tror jeg det ville ramme os hårdt.
Så det er lidt sjovt som kontraster mødes – herude går de et bredskabsklasse op hvis stormen rammer 80 mph altså ca. 130 km/t

Lige nu befinder vi os på hotellet med hygge, spil og surfing – det her bliver en rigtig hyggedag :)
Og så lidt billeder af de forberedelser jeg fik fanget på kameraet i løbet af dagen i går.

byannette_0004(2) byannette_0005(1) byannette_0003(2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håber du nyder sommervejret :)

Vi får os i hvert fald en på opleveren lige nu

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>