Ugen der gik.. og sommerferieplaner

Denne uge har hovedet kørt på fulde drøn – der er gang i så mange projekter, planlægningen drøner afsted og på samme tid kalder familien lidt ;)
Alt i alt en enorm spændende uge med masser af arbejde – interessant, sjovt og uhyre spændende arbejde som jeg har været 100% focuseret på.
Weekenden her står faktisk også i arbejdets tegn – pigerne er stukket af ud til verdens sødeste mormor, hvor de (med sikkerhed) holder en lille fest med Kristian og Ramasjang mysteriet på byens torv.

Selvom det har været en ultra kort uge – kort, som i ugen er gået hurtigere end jeg har kunne nå alt det jeg gerne ville ;) Så bød den også på booking af sommerferie!
Jeg har mig en ret eventyrlysten mand og det kommer ofte til kort når vores absolutte hoveferie – sommerferien – skal bookes.
Denne gang bliver også en af de mere spændende! Vi har planlagt en rundrejse hvor vi starter i Tokyo for herefter at fortsætte til 2 øer tilhørende østaten Mikronesien og slutter af i Tokyo igen.

Det betyder forhåbentlig en spændende ferieblog henover de første uger af sommerferien! Og jeg håber du følger med mig – jeg skal i hvert fald nyde hvert et minut på øerne !

276670-guam Nu skal arbejdet og de næste par uger selvfølgelig også lige gå – men jeg kan mærke at lige i år, skal ferien have extra focus….. den er måske i mit sind mere tiltrængt end jeg indrømmer.

Har du ferieplaner for sommerferien?

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>