Påskeferie – Del 1

Kender du det – man skal på ferie og tænker ret ofte “Årh.. det skal jeg huske at vise/beskrive/fortælle om på bloggen?” … sådan har jeg VIRKELIG tænkt mange gange denne påske – og det er bare ikke blevet til noget som helst :D

Vi bruger påskeferien på Island – hold op her er F A N T A S T I S K!
Naturen er som alle har beskrevet, både på div. rejseblogs jeg har læst inden og venner og bekendte der har været her før os.

De første dage var vejret virkelig koldt… som i -8 til -10 grader. Men de sidste dage har vi heldigvis haft +3-6 grader og set solen lidt igen, det betyder så meget for turen og vejret.
Her er rigtig meget sne, som i nok fornemmer på billederne om lidt :) Men i sær Naja elsker det – hold op hun har bygget snemænd, lavet sneengle, kastet med sne – og ikke mindst grint, grint og grint… det har passet hende rigtig godt med noget familie tid og bare fred og ro til at lege og nyde sneen.

Billeder er bedst til at beskrive det her – så i får et par stykker…. ud af de nok 250 jeg har taget indtil nu… byannette_0002(5)byannette_0005(4)byannette_0001(9)
byannette_0004(4)
byannette_0006(3) byannette_0003(3)Overvejer du nogensinde en tur til Island – så GØR DET!
Også selvom det er uden for sæson.. naturen her, er fantastisk på alle årstider

Hvad har du brugt påsken på ?

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

En tanke om "Påskeferie – Del 1"

  1. Pingback: Island... Velkommen i snestormen og... | byAnnette.dk - Personlig blog

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>