Blåvand Zoo – første besøg

Vi har brugt denne fantastiske lørdag i Blåvand Zoo – vi medbragte pigernes mormor til lidt familie hygge.
Et fantastisk sted – med masser af søde, sjove og flotte dyr – faktisk, var jeg utrolig imponeret over parkens indretning med gulerødder og rugbrøds stykker til fodredyrene – og dyrene havde fint plads til at bevæge sig på.
Desuden har Blåvand Zoo utrolig få “regler” – fx. er der gratis parkering, du kan spise din medbragte mad lige hvor du ønsker det og du kan låne en trækvogn gratis.
Du må faktisk også medbringe hund – i snor naturligvis
Generelt er det bare et enormt hyggeligt og “hjemligt” sted med plads til alle.

byannette_0001(10)Blåvand Zoo er uden tvivl et hyggeligt sted – det er ikke voldsomt stort – men perfekt til en formiddags- eller eftermiddagstur.
Der er masser af dyr der kan klappes og kæles med, mange af dem er almindelige dyr som geder, kaniner, heste mv. men du kommer også ganske tæt på både store papegøjer, kameler, zebraer og en del forskellige abe arter :)

Jeg ELSKER at være i zoo.. og ville bestemt ønske vi gjorde det oftere – det er mit personlige første valg, når det kommer til aktiviteter med pigerne.

Fik selvfølgelig taget en hel del billeder af dyrene i parken, selvom hegnet selvfølgelig gør noget ved billeder, så fik jeg nogle fine nogle :)
byannette_0008(1) byannette_0005(5) byannette_0006(4) byannette_0002(6) byannette_0004(5) byannette_0007(2) byannette_0003(4) byannette_0009Faktisk, må jeg jo indrømme at det var mig (vores) aller første besøg i Blåvand Zoo… liiidt pinligt når man bor 35-40 min væk ikk?
Men det er så absolut ikke vores sidste… og jeg glæder mig allerede rigtig meget, til at komme tilbage.

Jeg håber, hvis du nyder at gå i zoo og er i området, du vil kigge forbi Blåvand Zoo – det er så absolut et besøg værd.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>