God service hos den lokale bager – Vesterbyens bageri

Hjemme hos os, går turen oftest til bageren på en søndag <3 I dag var ingen undtagelse – dog lidt anderledes, da børnene ikke har været hjemme i weekenden.
Vi valgte i dag, at gå ned til en af de bagere der ikke ligger aller tættest på os – og det var en ren fornøjelse!
Først og fremmest går jeg ind for at støtte lokalt og ikke mindst, støtte de mindre virksomheder omend muligt.
Vores valg af bager i dag blev et besøg hos Vesterbyens Bageri – tæt på havnen i Esbjerg :)
Det var det oplagte valg fordi, vi på den måde kunne få morgenmad “to go” og slentre ned mod havnen og se på de store skibe og borerigge.

MEN! Det blev ikke kun det oplagte valg – det blev også et besøg der satte tankerne i gang… Den søde bagerpige der betjente os denne søndag morgen var smilende, snaksagelig og ikke mindst sød – en god oplevelse.

1559509_235517836620733_771435867_o

Desuden, fik vi morgenbrød der smagte af noget – en god kvalitet… og det bedste af det hele, der var plads til mere! For hos Vesterbyens Bageri har de tydeligvis brudt ideen om “pris og kvalitet hænger sammen” – for det smagte godt! Det smagte hjemmebagt – og til priser man kan forstå.
10497434_292503407588842_457422718149705136_oFx. har de også forskellige tilbud – 8 rundstykker for 25 kr .. eller en special “pakke” til håndværkere/morgenmad med 1 smurtrundstykke + 1 basse & ½L matilde for 27 kr :D

Dertil forskellige dagstilbud – så som  3 snitter for 20 kr hver tirsdag.

 

 

 

Egentlig, så gik vi fra bageren i morges og ned på havnen… og snakkede om, hvor “dårlig” man er blevet til at sætte pris på de små ting, eller fortælle andre, at små ting betyder noget for dagen – når fx. den søde pige i bageren med et smil servere morgenmaden “to go” ….  Er vi danskere egentlig ikke lidt forkælet efterhånden?

I hvert fald, så gav det mig inspiration til at blive bedre til, at påskønne de små ting i livet og ikke mindst, forsøge at blive bedre til, at “dele” de små gode oplevelser – og derudaf sprang så denne anbefaling af en god lokal bager :D

Billederne har jeg lånt fra Vesterbyens Bageris facebook side :)  
Dette opslag er ikke lavet i samarbejde med bageriet – jeg mener oprigtig blot, de fortjener et ægte “tak” for deres gode service, udvalg, prisniveau og smil.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>