Kære Danefæ… Jeg har været på tur

Kære Danefæ :)  

Jeg har været på efterårsferie til det solrige Filippinerne – heldigvis var det en gruppetur – se, jeg havde både Erik, Biking Viking & Thorbolt Erik med :)
Ham der sørgede for, vi i fællesskab var ude og sejle, køre tribike, spise på restaurant og dykke er ganske fin – han ville bare så gerne have flere af min slags, faktisk tror jeg han er så vilde med os, han selv forsøger at få Vikingen-Erik-skæg !

Se lige hvor nogle fine feriebilleder vi fik taget! :) Desværre blev det ikke til et gruppefoto – vi var aldrig rigtig det samme sted på samme tid… men vi øver os til næste ferie!

IMG_7278IMG_2579IMG_2481IMG_2597

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som sagt, så var vi alle på tur – helt fra den ældste Erik mand i truppen på den sorte t-shirt (kan du se han er ved at blive lidt grå i skægget? ;) ) til den sidste nye, unge og friske grå Erik.
Blot til din info, Danefæ - turen gik godt – vi sov meget, spiste, hyggede og lavede kun lidt ballade.

Men til næste ferie vil vi SÅ gerne have flere venner med… Kunne i overveje, at udvide vores lille familieudflugt med et bredere udvalg af vores slags? :)

Hilsen os alle
(og familien der måtte slæbe på os)

2 tanker om "Kære Danefæ… Jeg har været på tur"

  1. Jeg er bare SÅ enig!! kigger ofte efter nye T-shirts fra Danefæ til os mænd, men uden held! Det er rigtig ærgerligt, da det er super fed kvalitet og fede designs, der ofte virker gode som icebreakers, da de er meget “danske” – Danefæ: lav flere T-shirts til mænd please!

    • Hejsa Niels

      Dejligt du er enig med mig :) Så må vi bare håbe, Danefæ også lytter og udvider kollektionen lidt igen.

      Her hjemme er Hr. Mand også vild med kvaliteten, pasform og designs – så købelysten fejler ingenting.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>