Lærer man som mor, at sige “pyt” ? :)

Når man bliver mor er der nogle punkter, man må lære at sige “pyt” til…
Nogle af dem er med en kende ironi – jeg ved i kan tåle det… ;)

 1. PYT til rene gulve… 
  Selvom det er lækkert med rene gulve, så er det næsten umuligt at holde dem rene ;)
 2. PYT til opsat hår og frisk makeup i weekenden…
  Uhhm.. der findes ikke noget bedre end vågne i weekenden – frem med de bløde bukser, holde fri – binde håret op og glemme den daggamle makeup fordelen er, børnene er ligeglade ;) og manden lærer at acceptere det
 3. PYT til nattesøvn…
  En hver mor (.. og far!!) vil opdage at denne korte sætning er undervurderet ;) Nattesøvn er et ukendt farevand når børn ankommer.
 4. PYT til vennehygge hver weekend…
  Efter nogle år opdager du hvor hyggeligt disney show faktisk er – og nyder den (forhåbentligt) rolige stund i familiensånd
 5. PYT til de lange varme bade…
  Med mindre din bedre halvdel selvfølgelig er ultra sej – så bliver badet efter man får børn kortere og langt mere optimeret ;) Du ved aldrig hvornår du ikke længere er alene på badeværelset – og uanset hvor sej en forældre du er, så er det bare ikke i badet de fede tegninger skal kommenteres, eller fjernbetjeningen gennemgås for “play” knappen!
 6. PYT med dit eget klædeskab… 
  Børn mangler altid et eller andet i klædeskabet ;) Så tag du bare på shoppingtur med formål at finde den nye garderobe til dig selv – du ender højst sandsynlig i børnetøjsbutikkerne…
  Fordelen er, du møder de andre møder med samme plan der også
 7. PYT med “en god mor er en ammende mor” …
  Lad nu være med at gøre noget for at behage andre – jeg kan garantere dig både jordemødre, læger og din familie ikke har lige så høje forventninger til dig som ammende mor som DU har. Lyt nu til dig selv – lyt til dit barn – lyt til din krop!
  Er det dit valg at amme kan det højst sandsynligt lade sig gøre og viser virkeligheden sig at være en anden, så glem fordomme og nyd den frihed det kan give.
 8. PYT med fordomme og forventninger… 
  ALLE mødre har en idé om, hvordan DE er/bliver som mor og virkeligheden er i flere tilfælde en anden en drømmene – tag livet for det det er, en oplevelse!
  Lev livet som MOR… accepter det du ikke kan og nyd alt det du får igen – husk nu at fordomme og for høje forventninger ofte kommer fra andre.
  Du finder ingen større ubetinget kærlighed en fra dine børn og de bliver så vildt hurtig store :) Nyd dem for guds skyld mens du kan.

Har jeg glemt noget man som mor(forældre) skal huske at sige PYT til ???

10425121_10152416840083091_1742193843784633621_n

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>