Vinterjakke – Najas er fra Didriksons 1913

I år har Naja valgt en fed Vinson parka vinterjakke fra Didriksons1913 til børn
Selvom det stadig er for varmt at tage vinterjakken i brug, har vi i dag været ude og se om den også VAR varm nok ;)  … Naja var ikke i tvivl.. den bliver fantastisk til vinter!

Først og fremmest er Didriksons vinterjakker i en god kvalitet – de er smudsafvisende, vandtætte, varme og ikke mindst funktionelle.

EDIT_Extend-size-logo

Vinterjakker fra Didriksons er så gennemtænkte, man hele tiden opdager nye ting – fx. deres “Extend Size”  - hvor smart er det lige, at have en vinterjakke hvor man kan forlænge ærmelængden med 1 størrelse sidst på sæsonen?!  - Jeg er fan!
Konceptet er enkelt, på indersiden af jakken – på underarmen, sidder en lille fold syet op, denne syning er let at pille op – og så “vokser” jakken simpelthen i ærmelængden.

 

Udover denne feature er jakken udstyret med et ekstra lag lunt foer på indersiden samt i hætten, en stor (aftagelig) pelskant på hætten, så sne, frost og regn kan holdes ude. Vinterjakken fra Didriksons er desuden vandtæt, vindtæt og åndbar – faktisk oplyser Didriksons vandsøjletrykket til 5.000 på jakken men det virker som en underdrivelse ;)

Didriksons vinterjakke til børn

Lige netop i år har Naja selv fået lov til at vælge vinterjakke og da hun pegede på denne jakke var vi ret enige – den er perfekt! Både i farve, pasform og funktionalitet.

IMG_7257IMG_7262IMG_7258

Didriksons vinterjakker til børn – med focus på sikkerheden og detaljerne

Nogle af de sikkerhedsmæssige detaljer, der fanger mit øje på vinterjakken fra didriksons er de store synlige reflekser på ærmerne, perfekte når børnene bevæger sig i mørket – jakken har ingen synlige snore hængende, alt er “gemt væk” – desuden har den velcrokant langs ærmkanten og snefang inde i ærmet.
For mig, alle obligatoriske og vigtige detaljer til en aktiv pige på 6 år.

Naja måler desuden ca 117 cm og har fået vinterjakken i str 120 – den passer hende, med ok plads til at vokse i + extend size.

Vi stiftede bekendskab med Didriksons til børn allerede sidste vinter, da havde Naja deres velkendte Theron flyverdragt, men vinterjakken skal så afprøves i år.

———————————————————————————————–
Vil du gerne følge mere med på bloggen? – så følg den på fx. Facebook eller Instagram 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>