Mp – Kender du kvaliteten?

Jeg har altid været imponeret af MP´s kvalitet – de formår, at skabe strømper og strømpebukser der er absolut kvalitets betinget.

Først og fremmest har MP Denmark et råd til alle der ordner vasketøj og køber strømper… Vidste du at du kan fordoble levetiden/holdbarheden af dine strømper, hvis du blot sørger for, at vaske dem på vrangen inden brug første gang??
Det gjorde jeg faktisk ikke! Selvom jeg som udgangspunkt vasker alt vores nye tøj inden det kommer i brug – så smutter det da oftere med nye strømper… Det skal i hvert fald huskes.
Forklaringen lyder, at maskerne i strømpestrikken ved første vask (uden brug inden) vil sætte sig og bliver mere “fast” – dermed også mere slidstærkt.

Når det kommer til kvaliteten af MP strømper specifikt, så har de meget focus på:

  • Kvalitet
  • Pasform
  • Fodens anatomi

Det betyder fx. de strikker masker tættere på hælen end resten af strømpen – for at opnå den “faste” effekt og dermed styrke garnet til at være mere slidstærkt.
Desuden er pasform og fodens anatomi i spil når de strømper – det efterlever de ved at bruge ekstra tid og garn på hælens form, og dermed skaber en strømpe der er afstemt til at blive siddende på foden – uden at stramme eller glide ned – perfekt!

Alt det gode i strømper findes også i deres strømpebukser!
Den samme gode hæle-opmærksomhed går også igen i MP Strømpebukser og kvalitet går ligeledes igen, så du får strømpebukser der sidder som de skal, med en god pasform og fleksibilitet – på samme tid er de ikke “løse” så de glider ned.

130 available col braidedDog ser man tydeligt i strømpebukserne, den højere kvalitet af bomuld/uld/bambus da alle garner er gennemfarvet – det betyder fx ingen overskudsfarve når du vasker strømperne ved 40 grader i maskinen, og dermed smitter hverken MP strømper eller strømpebukser af på andre farver eller andet tøj :)

Forskellige kvaliteter – til forskellige behov – DET kan MP Denmark
Både MP strømper og MP strømpebukser findes i forskellige varianter – der er:

  • Ulden – med 80% uld
  • Bomulden – med 80% bomuld
  • Uld/Bomuldsmix med 50% uld og 30% bomuld
  • Bambus -med 80% bambus

Det hele er naturligvis ca. vejledende procent satser og kan sagtens svinge lidt alt efter model, mængde af mønster mv – så tjek den enkelte model for en sikkerheds skyld

Her hjemme har vi i en god periode brugt strømpen i uld/bomuldsmixet – de sidder perfekt og har den gode effekt af temperaturregulerende uld og blødt bomuld… Perfekt til sarte Naja tær ;)
OG! For at gøre en god historie endnu bedre, har de faktisk også en bred dameserie – så det er muligt at opleve den gode kvalitet vi tilbyder vores børn til os selv – yaai! Den forstiller jeg mig skal afprøves inden længe… uld strømpebukser og strømper er perfekte til det kølige efterår vi går ind i nu.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på kvaliteten af MP strømper eller MP strømpebukser… og ikke mindst fået mit råd med “HUSK! At vaske strømperne inden brug!” med

Hvilket mærke er din favorit når det kommer til strømper og strømpebukser?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>