Verdens sejeste Laura

Jeg må erkende – min Laura på 10 år, hun er sej! Det kan faktisk ikke siges bedre end det..
IMG_2025

Hun har simpelthen præsteret at sy sin egen kjole sammen med hendes farmor (mon datteren er lidt miljøskadet forresten?!)  Ikke nok med, hun selv har syet den, den er også fuld af fede detaljer så som den lange lynlås i ryggen ( som bare sidder snore lige) fine rynkedetaljer omkring skørtet og en fin “bredde” på kjolen, der matcher hendes krops figur perfekt.

IMG_2028 IMG_2024  IMG_2026

Jeg beundre hendes kreativitet og ikke mindst tålmodighed når det kommer til sådanne opgaver – og mest af alt, ville jeg ønske jeg også kunne passe kjolen ;)
I sær fordi, jeg absolut ingen chance ville have for, at gøre hende kunsten efter…

Har du lige så seje børn som jeg? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>