Rund fødselsdag

Jeg rundet det skarpe hjørne igår … Det gør heldigvis ikke så meget, for det er jo den sidste fødselsdag jeg skal have – nu er jeg 30 for altid :)
Dagen gik på arbejde – bla. med besøg, lagkage, fine blomster fra mine medarbejdere men bestemt også mange fine gaver – jeg fik bla. en flot gavekurv – fyldt med forskelligt chokolade (nogen må kende mine svagheder……) I kan desværre ikke se et billede af den – for jeg nåede at skille den ad og smage på det, inden jeg tænkte på billeder :)

2014-08-14 19.49.34

 

MEN! Se lige en fin fin fin Kähler vase jeg bla. fik – havde faktisk ønsket mig mini serien med 3 små vaser.. men denne store fine vase er bestemt strøget ind på toplisten over gaver :)  Billedet er så taget med min nye fødselsdagstelefon – så blev den også testet ;)

Kâhler vasen er med fine turkise striber… perfekt! Og den fine buket er fra kollegaerne ;)
Det må da siges at være et perfekt match

 

 

Findes der noget bedre end fødselsdag? :)

2014-08-14 07.28.01

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>