Ciff Kids messe

Phew det har været en vild, vild weekend :)  Vi har været en tur på Ciff Kids messe – både til disponering af nye varer til foråret 2015 men også på inspirationstur for at se, om der er noget nyt og spændende vi må have med hjem.
Der vil komme et par indlæg fra selve messen – men skal prøve at begrænse mig lidt ;)

Undervejs har jeg uden tvivl mødt mange fede tøjmærker – de fleste omend nogen jeg har kendskab til i forvejen.. men også mange af de gode bloggere der findes rundt omkring Bla. mødte jeg Henriette fra Blondinemor & Lisbeth fra Itsfasionbaby til et blogger/info event hos økologiske Fred´s World – der var også masser af andre bloggere tilstede, men kan simpelthen ikke huske dem alle :) Undskyld på forhånd til jer

Det var super hyggeligt lige at hilse på de mange forskellige bloggere der var mødt op.

Freds goodiebag

Billedet er lånt fra fred´s world Instagram :)

Vi fik også en fed – personlig – goodiebag med derfra. Tøj indholdet af denne må i se når Naja vender hjem fra ferie hos mormor ;)
Hun kan nemmelig passe tøjet.
Basis indholdet var dog det på billedet:
Fed statement t-shirt til moar
Vaskeklud med freds
Div, balloner, fløjte, tattoos og badge.
Jeg er ret sikker på, det HELE falder i god jord :)

 

FredSS15

Eventet var rigtig godt sat sammen – og med et besøg af selveste Fred! Samt en fin gennemgang af den fine kollektion der ender i butikkerne til januar/februar.

Der kommer masser af fede designs – blandt andet cowboy printet til drengene og en sød daisy serie til pigerne.
Jeg har altid haft en forkærlighed for økologiske Freds World - Jeg syntes det er absolut fantastisk  mærket er GOTS certificeret, at de går op i at lave blødt, lækkert & farverigt tøj uden brug af kemi, uden overskudsfarve eller andet tilsat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>