Bisgaard Leopard Gummistøvler

Vi har været på udkig efter nye gummistøvler – Denne gang er det dog Naja der mangler ;)  Valget faldt på et “nyt” mærke i mit univers, Bisgaard. Først og fremmest faldt Naja for deres fine leopardprint – hvilken pige er efterhånden ikke VILD med dyreprint.. og da hendes forrige fra Viking var med zebrastriber var det et godt valg :)

Kvaliteten og pasformen er alfa omega for mig når det kommer til fodtøj – også selvom det er gummistøvler skal de sidde ordentligt på foden. Min umiddelbare vurdering er, at det gør Bisgaard gummistøvler til børn.

Bisgaard gummistøvler - leopardprint

Dernæst er Bisgaards 2 printede støvler i en klasse for sig – vidste du overhoved det? Bisgaard støtter/hjælper en landsby og specifikt et børnehjem i Honduras <3 Det betyder der i kasserne med deres leopardprintet og zebrastribet gummistøvler medfølger et lille vennearmbånd.
Ideen bag armbåndet står flot beskrevet på det kort det følger på – og i kortere træk går konceptet ud på:

  • Bisgaard køber armbåndene af lokale unge – for at hjælpe dem igang med at tjene penge
  • Med køb af armbåndene støtter man de fattige i Honduras ved køb af Honduras gummistøvlerne (Leopard og zebrastriber)
  • Bisgaard donerer en portion af overskuddet fra salget til uddannelse af unge i Honduras slumkvarterene
  • Eventuelle restlagre af hjemmesko og sko sponsere Bisgaard til børnehjem i Honduras.

Et sådant armbånd fulgte naturligvis også med Najas nye Bisgaard gummistøvler - og jeg må sige det gjorde dobbelt lykke… Naja er af den fulde overbevisning, at det er et lykkearmbånd – så hun kom straks på et STORT ønske, fik armbåndet bundet på, med den hensigt at når armbåndet er slidt i stykker og falder af, af sig selv, så går hendes ønske i opfyldelse…
Spændende tanke!

Fotor091019190

 

Der er ingen tvivl om, at Bisgaard kvaliteten af gummistøvlerne er i top – støvlerne er en smule brede henover vristen i modellen og passer perfekt til Naja.

Kender du Bisgaard gummistøvlerne?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>