Tangle Teezer – anbefaling!

Jeg var, ganske kort før vores ferie til Malaysia en tur i Matas efter en ny hårbørste.. med 2 langhåret piger, kan et par ture i saltvand gøre selv det blødeste hår til én stor hårknude.

144656-ProductPage_350x262

Billedet er lånt fra matas.dk

Jeg havde inden læst forskellige anbefalinger af børsten fx her hos pudderdaaserne.dk og tænkte, den måtte vi prøve!
Mine pigers hår, har altid været både tykt, langt og tilnærmelsesvis umuligt at rede, hvis det ikke har været flettet inden en tur i havet/poolen.

Børsten er ved første øjekast noget jeg tænkte “arh – altså, vi har rimelig meget hår vi skal igennem”. selve oversiden af børsten er helt hår, og lidt dråbeformet.. man skal alligevel vende sig lidt til, at have den i hånden. Selve tænderne på tangle teezeren er lavet en form for blød silicone, og det må være hele hemmeligheden! De er fleksible og glider lige igennem håret – perfekt!
En hver form for skepsis jeg havde før, blev fuldstændig udvasket, da jeg første gang skulle redde pigernes hår.. den her, helt store uldtot ;)

Efter et par dage blev børsten uden tvivl pigernes favorit – det er første gang i meget længe, vi har redt hår efter saltvandsbad mv. helt uden skrig og skrål – faktisk, redte Naja på 5 selv håret fint igennem sidst på turen.

Som skræk eksempel havde vi en god, lang dag med både pool + snorkling + pool igen – Najas hår var en decideret høstak og ved første øjekast en umulig opgave.
Tangle teezeren fiksede det bare lynhurtigt – og med det, mener jeg på under 2 min – uden et eneste kvæk fra pigen!
Børsten gled fint igennem og med få strøg blev håret glat og fint igen - Yaaai

IMG_1583 IMG_1584

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er absolut ingen tvivl om, at børsten Tangle Teezer allerede har og bestemt vil gøre hårbørstningen meget, meget lettere hjemme hos os :)  Den får min absolutte bedste anbefaling herfra, og jeg vil anbefale den til enhver der har børn med enten lid langt, tykt hår – eller dem, der bare ikke gider bruge langtid på at få redt hår ;)

Jeg har købt min tangle teezer i en fysisk matas butik men kan se, den også findes i matas webshoppen hvis du selv har fået lyst til, at prøve den.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>