After Eight kage – Super simpel opskrift

Det lader til at blive en tendens – når mine tøser holder fødselsdag, skal de altid finde på et eller andet lækkert, som kagen skal smage af.
Sidst gang, var det Naja der ønskede sig en Toffifee lagkage vi endte med at bage
-> Toffifee cheesecake denne gang var ønsket en After Eight kage. After Eight lagkage - incl opskrift

Det blev til helt en klassisk After Eight lagkage.
Opskriften er super simpel! Så næste gang du får lyst til at prøve en ny version af lagkage, eller bare elsker smagen af After Eight (… hvem gør ikke det?!)  så prøv denne!

Opskriften – og de få ingredienser du skal bruge :

0,75 L fløde
400 g after eight
3 lagkagebunde

(du kan naturligvis selv bage dem – ellers, så køb de tykkeste butikken har)

Fremgangsmåde:

Dagen før du skal servere lagkagen – luner du 0,5 L fløde – den må IKKE koge, men skal blot være så lun, at chokoladen kan smelte i den.
Tilsæt ca 300 – 340 g After Eight – og lad det hele smelte sammen til en chokolademasse.
Stil den i køleskabet til dagen efter.

OBS! – Sørg for, at køle den i en skål, hvor massen fylder ca ½delen af skålen.

På serveringsdagen pisker du After Eight/fløde massen sammen med 0,25L frisk fløde sammen – pisk den til en almindelig flødeskum.
Den må IKKE blive overpisket – du skal holde den let og luftig.

Efterfølgende samler du blot lagkagen, ved at smøre cremen i mellem lagkage bundene – 1/3 til hver lag + 1/3 til at pynte ydersiden med.
Således du har bund – creme – bund – creme – bund  + creme på ydersiden.

Kagen er færdig! :D NYD det fantastiske resultat.

Vi har pyntet denne med halve After Eight i trekanter på toppen – også for at give den lidt kant til cremen, det var SÅ lækkert.

God fornøjelse :)  Hjemmelavet After Eight kage - Nem for alle!

Løber dine tænder også i vand ?! :D

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

6 tanker om "After Eight kage – Super simpel opskrift"

  1. Ej men!!

    Det er jo slet ikke fair. Jeg skal igang med at smide kiloerne fra i morgen – og så poster du sådan et indlæg. Ih, for pokker hvor ser den lækker ud!

    • Det er SÅ fair :D For du kan gemme opskriften til næste gang du mangler en god dessert :D
      … Desuden er succeskage absolut den bedste ;) Så det er bare at klø på, og så servere denne til den førstkomne fest efter det.

      /Annette

    • Hejsa Malene.

      Den skal-skal heller ikke nødvendigvis overnatte :) Men den skal på køl for at After Eight smagen sætter sig i fløden.
      Du vil have svære ved at piske den luftig mens den er varm

      God fornøjelse med kagen, den er fantastisk!

      Hilsen Annette

  2. Hej
    Jeg ville bare lige spørge:
    Når aftereight har stået på køl og skal piskes sammen med fløden, skal fløden og chokolademassen bare hældes sammen? Eller skal fløden først piskes? Eller skal de begge piskes for sig? På forhånd, tak

    Vh.

  3. Hejsa,
    vil bare lige høre om lagkagen kan samles dagen før og så stå i køleskabet indtil servering..uden at det går udover smagen?
    På forhånd tak …

Skriv et svar til Karen-Marie Bjerg Annuller svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>