Mormor arme? – Hvad gør man?!

kager - gode hjemmebagte kagerSPONSORERET.

Okaaaay.. det viser sig, at vægten siger lidt mere end +200 gram efter mit ellers så velfortjente – og yderst vigtige besøg hos Jensens Bøfhus for blot at kunne prale med det efterfølgende :D
…. hold kææææft jeg elsker deres råstegte kartofler!

Det står desværre således til, at de råstegte har placeret sig på mine engang-så-spændstige overarme … og måske en lille smule på min dertil indrettede ( jeg lyver mere for mig selv end for dig)
Noget må sgu nok snart gøres…. ordentligt.

Som en sød kollega sagde for kort tid siden ” Ja… er det ikke altid de famøse 5 kg vi gerne vil af med” …. hun har ret, så evig ret.
Det hele ville være meget lettere, hvis alle de gode ting jeg elsker – chokolade, kage, råstegte kartofler, nutella, chips…. orh… chips! slet ikke satte sig på min smækre krop.

Men hvad gør et chokolade-elskende, travlt kvindemenneske – med alle undskyldninger i orden så ?? Indtil videre ikke så meget ;)
Men hvis de ekstra 5 kg der er sneget på vægten ikke skal blive til 7 eller mere, må jeg nok igang. … overvejer om jeg skal starte med at pille batterierne ud af vægten…. 

NÅ! Det lidt mere seriøse – Jeg fik i dag et prej om en god og billig side med fitness udstyr Billig Fitness - og jeg har pt. fået bestilt en træningsmåtte, et mavehjul og en lille kettlebell.
Jeg er klart af den overbevisning, at hvis bare jeg har det i huset, SÅ skal jeg nok få det brugt – det er da 100% sikkert! – Ikk?  Andet ville da være dumt ( her savner jeg min engle smiley) 

For ikke at slå mig selv halvt ihjel inden jeg overhoved kommer igang er planen nogle øvelser mv. der let kan overskues – og så komme ind i en god rytme.
Så vidt jeg kunne læse mig frem til på Billig Fitness har fitnessmåtten jeg har valgt fået gode anmeldelser på siden… så den har jeg store forventninger til :)

Armen… tror du på nogen måde, jeg klarer den her??

 

Jeg har markeret dette indlæg sponsoreret, da jeg har fået kendskab til siden via en partnerside – et hvert ord (og gram af fedt) er dog helt mit eget og for egen regning er tingene jeg har listet heri er også betalt af mig selv :) Nævnt – blot for at undgå tvivl.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på:
Facebook //Instragram //Bloglovin

2 tanker om "Mormor arme? – Hvad gør man?!"

    • Haha – Der er INTET bedre :D OG det bliver aldrig weekend uden fredagsslik… Så den her tanke og plan er virkelig op ad bakke :)

      Jeg håber du når forbi Jensens en dag, til at nyde at de små kærligheds-banditter er tilbage.. og de svømmer bare bedst i en god sauce ;)

      /Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>